Etelä-Karjalan Osuuskaupan joululahjoitus Pelastakaa Lapset ry:n paikallisyhdistyksille


05.12.2022

Eekoon asiakasomistajat saivat tänä vuonna ehdottaa joululahjoituksen kohdetta ja ehdotuksia tuli lähes sata. Suurin osa ehdotuksista liittyi lasten ja nuorten tukemiseen ja tämän vuoden joululahjoituksen kohteeksi valikoitui Pelastakaa Lapset ry:n paikallisyhdistykset. 2500 euron arvoinen lahjoitus ohjautuu yhdistysten kautta apua tarvitseville eteläkarjalaisille lapsiperheille. Aiempina vuosina tukea ovat saaneet Hope sekä Mannerheimin Lastensuojeluliitto.

Pelastakaa Lapset ry on toiminut jo sadan vuoden ajan edistäen lapsen oikeuksien toteutumista Suomessa ja maailmalla. Eekoon toimialueella toimii yhteensä neljä paikallisyhdistystä, jolle tämän vuoden joululahjoitus annettiin.

Me Eekoossa haluamme paikallisena toimijana edistää alueemme hyvinvointia monin tavoin ja joululahjoitus alueellemme on yksi konkreettinen tapamme auttaa. Pelastakaa Lapset ry:n paikallisyhdistykset tekevät erittäin tärkeää työtä alueen lapsiperheiden ja nuorten hyväksi. Lappeenrannan, Joutsenon, Imatran ja Parikkalan alueellisten paikallisyhdistysten kautta tukemme ohjautuu paikallisten lapsiperheiden tukemiseen koko alueellemme, Eekoon toimitusjohtaja Juha Riikola sanoo.

Kaikissa paikallisyhdistyksissä tuki otettiin iloisin mielin vastaan

Olemme iloisia ja kiitollisia Eekoon joululahjoituksesta. Perheissä eletään tällä hetkellä ennennäkemättömän tiukkoja aikoja, ja moni vanhempi miettii, miten saisi perheelleen järjestettyä edes jonkinlaisen joulun. Eekoo on koko maakunnan laajuinen toimija, ja joululahjoitus mahdollistaa Pelastakaa Lasten paikallisyhdistyksille mahdollisuuden auttaa myös oman kunnan ulkopuolella – siellä, missä omaa paikallisyhdistystä ei ole. Otamme lahjoituksen kiitollisina vastaan. Apu tulee lähelle ja menee perille, Lappeenrannan Pelastakaa Lapset ry:n puheenjohtaja Saana Kokko toteaa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lisätietoja:
Saana Kokko, Lappeenrannan Pelastakaa Lapset ry, lappeenranta@pelastakaalapset.net
Anne Selenius, Joutsenon Pelastakaa Lapset ry, anne.selenius@saunalahti.fi
Tuula Mikkola, Imatran seudun Pelastakaa Lapset ry, tuulamikkola890@gmail.com
Arto Valkeapää, Parikkalan Pelastakaa Lapset ry, arto.valkeapaa@icloud.com

Etelä-Karjalan Osuuskauppa, toimitusjohtaja Juha Riikola, puh. 010 7620 010, juha.riikola@sok.fi