Etelä-Karjalan Osuuskauppa ja Lappeenrannan Ravirata Oy aloittavat yhteistyön


19.09.2023

Etelä-Karjalan Osuuskauppa toimii tänä vuonna toisena pääyhteistyökumppanina Lappeen raviradan jokavuotisessa päätapahtumassa, Villinmiehen tammakilvassa. Villinmiehen tammakilpa on arvostettu, hyväpalkintoinen kilpailu Suomessa syntyneille 4-vuotiaille lämminveritammoille ja 5-vuotiaille suomenhevostammoille. Tammakilpailun finaalit keräävät Lappeeseen Suomen parhaat ikäluokkatammat lauantaina 23.9.2023 klo 13 alkaen.

  • Villinmiehen tammakilpaviikonloppu on tänä vuonna kaksipäiväinen, kun perjantaina 22.9.2023 klo 17 alkaen Lappeessa ravataan paikallisravit. Etelä-Karjalan Osuuskauppa tarjoaa paikallisraveihin kaikille ilmaisen sisäänpääsyn, sekä huomioi kaikkien lähtöjen voittajia lahjakortein.
  • Lappeen raviradalla järjestetään EEKOO-ravit sunnuntaina 5.11.2023. S-Etukortilla EEKOO-raveihin on ilmainen sisäänpääsy. Lapsiperheille on luvassa monipuolista ohjelmaa hevosenkengän tuunauksesta kepparikisoihin.

Etelä-Karjalan Osuuskauppa on myös vahvasti tukemassa Lappeen ravirataa Kuninkuusravit 2026–2028 hakuhankkeessa ja odottaa Kuninkuusravit-tapahtuman saapumista Lappeenrantaan.

Villinmiehen tammakilvan finaalit 2023-kuvamainos