Etelä-Karjalan Osuuskauppa myy Sale Ruoholammen kiinteistön Osuuskauppa PeeÄssälle


15.06.2023

Sale Ruoholampi avattiin kesäkuussa 2021 ja kontti-Sale rakennettiin pilottimielessä erillisistä moduuleista, mikä mahdollistaisi jatkossa myymälärakennuksen siirtämisen tarpeen vaatiessa. Myymälä on nyt toiminut kaksi vuotta, ja myynti ei ole ollut tavoitteiden mukainen. Kiinteistö on päätetty myydä Osuuskauppa PeeÄssälle, joka siirtää moduulit ja rakentaa niistä uuden myymälän omalle toimialueelleen, mahdollistaen näin kiinteistön elinkaaren jatkumon uusiokäytössä.

Myymälän siirrolla ei ole vaikutuksia henkilöstön määrään, vaan Sale Ruoholammen työntekijät jatkavat työtään Eekoon muissa toimipaikoissa.

Asiakasomistajien palvelut alueella ovat edelleen kattavat. Lappeenrannan eteläisen alueen palvelut paranivat viime viikolla Eekoon avattua S-marketin Kourulaan. Ruoholammelta lyhyen matkan päässä on S-market Sammonlahti, josta löytyy myös ruuan verkkokauppa. Lisäksi Sale Skinnarila palvelee yliopiston lukukausien aikana lähialueen asiakkaita.

Sale Ruoholampi palvelee elokuun loppuun saakka, jonka jälkeen PeeÄssä suorittaa kiinteistön siirron toimialueelleen. Sale Ruoholammen tontille etsitään parhaillaan aktiivisesti uutta omistajaa tai toimijaa.

Lisätietoja:
Etelä-Karjalan Osuuskauppa
Juha Riikola, toimitusjohtaja, puh. 010 7620 010, juha.riikola@sok.fi
Petteri Väyrynen, vähittäiskaupan toimialajohtaja puh. 010 7620 011, petteri.vayrynen@sok.fi