Hintavertailija -palvelu vertailee ruokakorisi hintaa puolestasi


02.03.2023

S-ryhmän Hintavertailija-palvelu vertailee asiakasomistajan oman ruokakorin hintaa kahden eri kaupan välillä. Vertailun voi tehdä S-mobiilissa mukavasti kotisohvalla, sillä sovelluksessa voi suoraan tutkia kumpi itselle keskeisistä kaupoista on arviolta edullisempi. Vertailussa on mukana juuri ne tuotteet, mitä itse ostaa.

Hintavertailija kerää saatavilla olevat tiedot automaattisesti niistä S-ryhmän ja kilpailijoiden kaupoista, jotka ilmoittavat hintatietonsa verkossa. Tällä hetkellä mukana on S-ryhmän lisäksi K-ryhmän kaupat. Palvelussa näkyvä hintatieto on korkeintaan kahden vuorokauden takaa ja molempien vertailtavan kaupan osalta samalta päivältä.

Hintavertailija vertailee automaattisesti sellaisia kauppoja keskenään, jotka ovat käyttäjän kannalta mahdollisimman vertailukelpoisia joko sijaintinsa tai valikoiman osalta. Oletuksena näkyy se myymälä, jossa asiakas useimmiten käy. Tämän myymälän hintatietoja verrataan lähimpänä olevaan toisen ketjun myymälään. Vertailtavia myymälöitä voi halutessaan myös vaihtaa.

Ihan jokaista tuotetta ei välttämättä vertailtavaksi löydy, joten Hintavertailija kertoo miten suuri osa omista ostoksista on mukana vertailussa. Kaikille saatavilla olevat alennukset on huomioitu, mutta kauppojen asiakasohjelmien hyötyjä tai paljousalennuksia ei oteta vertailussa huomioon.

Hintavertailija-palvelu ottaa vertailuun mukaan omat ruokaostoksesi edellisen 12 kuukauden ajalta. Koko talouden ostokset saat vertailun piiriin ottamalla palvelussa Perhejaon käyttöön. Vertailun voi tehdä vaikka vain yhden kahvipaketin kohdalla, mutta mikäli säästöt siintävät silmissä, kannattaa katsoa koko ostoskorin hintaa vuositasolla. Se saattaa yllättää.

Hintavertailijan saat käyttöösi S-mobiili-sovelluksessa:

1. Valitse näkymän alareunasta ”Oma kauppa”.
2. Valitse ”Omat ostot”.
3. Tutki Hintavertailijan näyttämää dataa. Hintavertailijan lisäksi löydät täältä ostostesi kotimaisuuslaskurin ja hiilijalanjälkilaskurin.