Ice Skating Tour starttaa


09.10.2015

Jo 18. Ice Skating Tour lähtee liikkeelle 12.10. Pietarsaaresta ja vauhdittaa koululaisia ja perheitä hyvällä sykkeellä aina maaliskuulle asti.

Ice Skating Tour on Suomen Luisteluliiton ja kohdekuntien liikuntatoimien kanssa yhteistyössä operoima, 60 paikkakuntaa kattava koko päivän kestävä luistelutapahtuma. Kiertueen pääyhteistyökumppani on S-ryhmä.

”Tapahtumat ovat vauhdikkaita, mukaansatempaavia ja hikeennyttäviä ”, sanoo kiertueen pääorganisoija Lauri Paalasmaa Suomen Luisteluliitosta.

Kiertueeseen kuuluvat koululaisluistelut klo 9-14 ovat hauskoja ja nopeasti eteneviä fiilisliikuntatunteja, joissa edellytyksenä on olla vain ajoissa paikalla, luistimet jalassa ja kypärä päässä. Järjestäjillä on myös varaluistimia ja kypäriä. Joka liikuntatunnin päätteeksi kaikille, vähintään tunnin liikkuneille oppilaille tarjotaan kuumat kaakaot.

Koko perheen luisteluillat klo 18 – 20 ovat avoimia kaikille ja soveltuvat kaikenikäisille luistelijoille. Tapahtumaillassa luistellaan ja kokeillaan notkeutta Limbossa, rytmiä jumpassa, vauhtia luistelukisassa tai vaikkapa yhteisliukuja luisteluWalsseissa. Lisäksi illan ohjelmassa on puolen tunnin Kuntoluistelu ja JääDisko.

Yleisölle tarjotaan luisteluillassa kaakao- ja kahvimaistiaiset suklaapaloineen.

Tapahtumissa on rajallinen mahdollisuus myös erikoisluistinten kokeiluun. Kentän reunalta löytyy muutamia Short Track -kilpaluistimia, retkiluistimia ja pikaluistimia.

Tapahtumat ovat kaikkialla Suomessa maksuttomia.

Katso kiertuepaikkakunnat ja aikataulut täältä.