Jollas-Säätiön stipendi Nuortenelämä.fi-palvelulle


27.01.2016

Nuortenelämä.fi-palvelu sai S-ryhmän Jollas-Säätiön nuorisorahaston stipendin vuodelta 2015. Nuortenelämä.fi-palvelun tuottaa Nuorten tieto- ja neuvontatyön kehittämiskeskus Koordinaatti yhdessä yhteistyökumppaneiden ja nuorten kanssa. Koordinaatti on yksi nuorisotyön valtakunnallisista kehittämiskeskuksista.

– Nuortenelämä.fi-palvelun tavoitteena on edistää monipuolisesti nuorten elämänhallintaa. Palvelusta löytyy monipuolista opastusta liittyen nuorten elämän eri osa-alueisiin, kuten terveyteen, kuluttamiseen, koulutukseen sekä yrittäjyyteen ja työhön. Muun muassa nuorten työllistyminen on meille tärkeä asia S-ryhmässä ja olemme sitoutuneet sen edistämiseen esimerkiksi Kestävän kehityksen yhteiskuntasitoumuksessamme, SOK:n työmarkkinajohtaja Nina Meincke toteaa.

Nuortenelämä.fi-palvelu on Suomessa asuville nuorille suunnattu verkkopalvelu, josta löytyy tietoa, neuvontaa ja ohjausta elämän eri tilanteisiin. Palvelu ohjaa nuoret tarvittaessa myös oman kotipaikkakuntansa lähipalveluihin. Koordinaatti tuottaa palvelun osana Oulun kaupungin organisaatiota ja toiminnan rahoittaa Opetus- ja kulttuuriministeriö.