Eekoo tukee 10 000 eurolla lasten ja nuorten harrastustoimintaa


Etelä-Karjalan Osuuskaupan lasten ja nuorten harrastustoimintaan suunnatun Kannustajat–ohjelman tämän vuoden tukihaussa on jaossa 10 000 euroa.

06.02.2023

Kannustajat-tukihaku 2023 on käynnissä

Etelä-Karjalan Osuuskaupan lasten ja nuorten harrastustoimintaan suunnatun Kannustajat–ohjelman tämän vuoden tukihaussa on jaossa 10 000 euroa. Tukea on jaettu Eekoon toimialueella lasten ja nuorten harrastustoimintaa järjestäville yhdistyksille keskitetyssä tukihaussa vuodesta 2016. Kaikille avoimella haulla varmistetaan, että maakunnan toimijoilla on yhdenvertainen mahdollisuus tulla huomioiduksi tukieuroja jaettaessa.

– Kannustajat-tuen tarkoituksena on parantaa lasten harrastusedellytyksiä ympäri Etelä-Karjalaa ja Eekoon toimialuetta. Olemme saaneet vuosittain paljon hyviä hakemuksia ja jaamme ilolla tukea tärkeään asiaan, kertoo asiakkuuspäällikkö Oili Tikka Etelä-Karjalan Osuuskaupasta.

Tukihakuun voi osallistua täyttämällä sähköisen lomakkeen Kannustajat-sivulla. Seuran hakemuksen voi jättää 6.2.–15.3.2023. Edellytyksenä on, että osuuskaupan maksama tuki kohdistuu lasten sekä nuorten liikuntaan ja urheiluun ja vapaa-aikaan. Valituille seuroille ilmoitetaan valinnasta maaliskuun lopussa. Kannustajat-kausi seuroille on vuoden mittainen.

Lisätietoja:

asiakkuuspäällikkö Oili Tikka
Etelä-Karjalan Osuuskauppa
puh. 010 7620 027
oili.tikka@sok.fi