Kehruuhuoneella tapahtuu: kulttuuritapahtumia, lähiruokaa, uusi päällikkö


30.04.2019

Kehruuhuoneen syksyssä Edu Kettunen, Sari Kaasinen ja Neon 2

Kehruuhuoneen syksyn esiintyjäkattaus alkaa olla valmis. Linnoituksessa koetaan laaja kirjo tapahtumia, joissa esiintyvät mm. Edu Kettunen, Sari Kaasinen ja Neon 2. Suunnitelmissa on, että perinteinen kansanmusiikkitapahtuma Sakonat nähdään ja kuullaan Kehruuhuoneella myös tulevana syksynä Sari Kaasisen johdolla. Pikkujoulukauteen on kiinnitetty maamme suosituimpiin esiintyjiin ja koomikoihin kuuluva tähti, jonka nimi julkaistaan myöhemmin. Lopullinen esiintyjälista julkaistaan kesän aikana, jolloin alkaa myös tapahtumien ennakkomyynti. 

Tommi Männistöstä Kehruuhuoneen päällikkö 

Kiisa Koskimiehen jäädessä kesällä perhevapaille, on Kehruuhuoneen päälliköksi nimitetty 9.4.2019 alkaen Tommi Männistö (29). Tommi on työskennellyt Kehruuhuoneella vuoden 2018 alusta Kiisa Koskimiehen ja Sari Kaasisen oikeana kätenä vastaten mm. kulttuuri- ja tapahtumatuotannoista sekä myynnistä ja markkinoinnista 
 
– On suuri kunnia päästä jatkamaan Kehruuhuoneen tarinaa Kiisan, Sarin ja Petterin (Ukkola) jalanjäljissä. Olen saanut heiltä erinomaisen perehdytyksen Kehruuhuoneen ideologiaan vajaan parin vuoden työhistoriani aikana ja hyvät askelmerkit tulevaisuutta varten. Kehruuhuoneen lisäksi tulemme jo tänä kesänä hiomaan viime kesänä avattua Valliravintolaa ja kehittämään Kesäteatterin kahvilan toimintaa entistä sujuvammaksi, Tommi kertoo.  

Lähellä tuotettua ruokaa 

Lähellä tuotetut raaka-aineet ovat Kehruuhuoneen keittiön kulmakivi. Tätä tullaan jatkossa edelleen vahvistamaan. Kehruuhuone syventää yhteistyötä Lappeenrannan Rikkilässä sijaitsevan Tilateurastamo Ikosen ja paikallisen Perunapaikka Tauriaisen kanssa.  
 
– Paikalliset raaka-aineet ovat aina olleet ja ovat myös jatkossa Kehruuhuoneen ruoanvalmistuksen ytimessä. Tilateurastamo Ikosen ja Perunapaikan lisäksi jatkamme tietenkin paikallisen Kuorttisen tilan luomukananmunien käyttöä, kertoo Tommi.  
 
 
 
Lisätietoja: 
Tommi Männistö, Kehruuhuoneen päällikkö, puh. 0400 707 335, tommi.mannisto@kehruuhuone.fi 
Aleksi Vuorinne, puh. 050 449 9404, aleksi.vuorinne@sok.fi