Kerää ja skannaa on saavuttanut suuren suosion Eekoon Prismoissa


14.02.2023

Asiakkaiden toivoma Kerää ja skannaa -palvelu on käytössä Lappeenrannan sekä Imatran Prismoissa. Palvelussa asiakas voi kerätä ostoksensa suoraan ostoskasseihin ja skannata ne jo myymälää kiertäessä. Näin kassalla asiointi on sujuvampaa, kun ostoksia ei kassalla erikseen skannata ja pakata ostoskorista kassiin. Tarjoammekin asiakkaillemme erilaisia asiointitapoja: verkkokauppa, pikakassa, perinteinen linjakassa sekä kerää ja skannaa muodostavat kokonaisuuden, josta jokainen voi löytää itselleen sopivan asiointitavan.

Asiakas ottaa sisäänkäynniltä mukaansa käsiskannerin ja skannaa ostoksensa sitä mukaa, kun kerää niitä ostoskassiin. Pikakassojen luota löytyy käsiskannerin palautuspiste. Palautuksen yhteydessä tulostetaan koontikuitti, joka maksetaan normaalisti kassalla. Kassalla siis skannataan vain yksi viivakoodi, vaikka ostoksia olisi kertynyt monta kassillista.

Palvelun saa käyttöönsä, kun näyttää myymälän sisäänkäynnin luona olevan kalusteen lukijalle S-Etukorttia. Ensimmäisellä kerralla hyväksytään käyttöehdot, seuraavilla pelkkä S-Etukortin vilautus vapauttaa käsiskannerin. Palvelu on suunnattu S-ryhmän asiakasomistajille

Palvelu on Eekoon Prismoissa saavuttanut jo lyhyessä ajassa suuren suosion, ja asiakkaat ovat rohkeasti lähteneet testaamaan uutta palvelua. Palvelulla on päivittäin yli 500 käyttäjää ja määrä kasvaa jatkuvasti.

Henkilökuntamme opastaa sinua palvelun käytössä, tervetuloa tutustumaan!