Kesäkuun 11. on Kyläkauppapäivä


09.06.2022

Tervetuloa tutustumaan omaan kyläkauppaan

Kattavan myymäläverkoston merkitys elintarvikehuollon ja koko maan asuttavuuden turvaajana on korvaamaton, ja tätä täydentävät monipuolisesti palvelevat kyläkaupat. Kesäisin myös matkailijoiden ja mökkiläisten palvelut on taattu kyläkauppojen myötä. Kyläkaupoilla on paljon annettavaa koko Suomen lähipalveluiden säilyttämiseksi.

Eekoon Sale-myymälät viettävät lauantaina 11.6.2022 Kyläkauppapäivää Jurvalassa, Kuukanniemessä, Saarella, Suomenniemellä ja Ylämaalla. Kyläkauppapäivässä on mukana myös alueen paikallisia toimijoita esittelemässä omaa toimintaansa.

Kyläkauppa ei ole vain ruokakauppa

Haja-asutusalueiden, maaseudun asukkaat ja kesäasukkaat tietävät, että valikoimia räätälöidään paikallisesti ja kaupasta saa kätevästi kodeissa ja mökillä tarpeellista käyttötavaraa. Myymälästä saa usein posti-, paketti- ja käteispalveluita, Veikkaus-, apteekki- ja ravintolapalveluita sekä tietoa alueen tapahtumista ja muista palveluista.

Oman kyläkaupan tapahtumat

Kyläkauppapäivän tapahtuma-aika on lauantaina 11.6.2022 klo 10–15. Näet oman kyläkauppasi tapahtumatarjonnan mm. heidän Facebook-sivultaan:

Sale Jurvala
https://www.facebook.com/salejurvala
Sale Kuukanniemi
https://www.facebook.com/SaleKuukanniemi
Sale Saari
https://www.facebook.com/SaarenSale
Sale Suomenniemi
https://www.facebook.com/suomenniemensale
Sale Ylämaa
https://www.facebook.com/SaleYlamaa

Lisätietoja:
Etelä-Karjalan Osuuskauppa, vähittäiskaupan toimialajohtaja Petteri Väyrynen, puh. 010 7620 011, petteri.vayrynen@sok.fi