Kevät saapuu Kodin Terraan


03.02.2016

Kevään tuotteet, kuten grillit, pihakalusteet ja ulkomaalit ovat saapuneet kymmenvuotiaan Kodin Terra -brändin myymälöihin. Myös valikoimat innokkaimmille viherpeukaloille kukkien ja kasvien kasvatukseen alkavat olla valmiina.

– Pihan ja puutarhan kausi käynnistyy huhtikuussa. Näissä tuotealueissa parhaat myyntikuukaudet ovat huhti-, touko- ja kesäkuu. Heinäkuukin on vielä merkittävä kuukausi myynnillisesti, mutta siihen mennessä iso osa ulkotöistä on jo tehty ja satokautta odotellaan. Rakentaminen tietysti jatkuu koko kesän ajan, sanoo valikoimajohtaja Lasse Ketola SOK Marketkaupan ketjuohjauksesta.

Kodin Terra on aloittanut yhteistyön maailman suurimpiin kuuluvan saksalaisen OBI-hankintayrityksen kanssa. Maailmanlaajuisesti OBI on suurempi tekijä kuin suomalaisille tuttu, niin ikään saksalainen Bauhaus. Ensimmäinen näkyvä osa OBI-yhteistyöstä ovat Lux-käsityökalusarjan tuotteet, jotka ovat saapuneet niin Kodin Terran, Prisman kuin S-Raudankin hyllyille. OBI-kollaboraatio tulee näkymään myös Kodin Terran pihakalustevalikoimissa. Uutuuksien hinnat eivät hirvitä, vaikka laadukkaista tuotteista kysymys onkin.

– Synergiaedut ovat merkittävät, kun teemme hankintayhteistyötä talon sisällä yhdessä eri ketjujen kanssa. Se näkyy myös asiakkaalle, Lasse Ketola sanoo.

Kodin Terran hanavalikoimia täydentävät uutuudet tulevat Tanskasta: suomalaisten käyttötottumuksiin hyvin sopivat Damixa-hanat. Ne tukevat Kodin Terrojen kattavaa kotimaisten hanojen vaihtoehtoja.