Koko Etelä-Karjalan Osuuskaupan henkilöstö palkitaan ylimääräisellä koronabonuksella


25.10.2021

Poikkeuksellinen koronapandemia on koetellut myös Etelä-Karjalan Osuuskauppaa monin tavoin ja koko henkilöstö on ollut avainroolissa korona-ajasta selviytymiseen. Sitoutunut, joustava ja vastuullisesti toiminut henkilöstömme on varmistanut omalla erinomaisella työllään osuuskaupan menestymistä myös poikkeusajan keskellä. Kiitoksena tästä Etelä-Karjalan Osuuskauppa maksaa kaikille työntekijöilleen 300 euron suuruisen koronabonuksen.

Ylimääräisellä koronabonuksella haluamme palkita sitoutuneita ja erinomaista työtä tehneitä eekoolaisia, jotka ovat koko korona-ajan työskennelleet joustavasti ja varmistaneet turvallista asiointia toimipaikoissamme. Iso kiitos kuuluu myös niille lukuisille eekoolaisille, jotka ovat korona-aikana työskennelleet eri toimipaikoissamme ja kasvattaneet samalla omaa moniosaamistaan, kiittelee toimitusjohtaja Juha Riikola.

Koronabonus maksetaan lokakuun palkanmaksun yhteydessä. Tämän lisäksi koko Eekoon henkilöstöllä on vuosittainen kattava kannuste- ja tulospalkkiojärjestelmä.

Lisätietoja:
Etelä-Karjalan Osuuskauppa
Juha Riikola, toimitusjohtaja, puh. 010 7620 010, juha.riikola@sok.fi