Laitoimme paremmaksi – S-market Myllykeskus on uudistunut


27.02.2020

Uudistuneen S-marketin avajaisia vietetään torstaina 5.3.2020

Myymälään on tuotu S-marketin raikas ja moderni uusi ilme. Hedelmä-vihannesosastolta löytyy nyt mm. Mehustamo, josta saa tuoreista appelsiineista puristettua mehua, sekä marja-allas, jossa on saatavilla tuoreita marjoja ympäri vuoden.

Myymälään on toteutettu asiakkaidemme toivomia palveluita, kuten mm. pikakassat, valikoimallaan houkutteleva juomaosasto ja entistäkin laajemmat aukiolot. Palvelemme nyt joka päivä iltakymmeneen saakka. Asioimista on pyritty helpottamaan esimerkiksi siten, että ostoskärryihin ei tarvita enää panttikolikkoa.

Keräsimme asiakkailta toiveita myymälän uudistuksen suhteen ja tulokset ovat nyt kaikkien nähtävillä. Myymälän osastojen sijoittelu korostaa entistä tuoreemman ruokakaupan tunnelmaa heti sisäänkäynnistä alkaen. Asiakkaat toivoivat valoisuutta ja raikasta uutta ilmettä. Näihin toiveisiin on vastattu.

Halusimme laittaa myymälän entistäkin paremmaksi yhdessä asiakkaidemme kanssa. Olemme todella iloisia siitä, että asiakkaamme osallistuivat aktiivisesti myymälän uudistukseen esittämällä toiveitaan. Keräsimme toiveita verkkosivulla ja myymälässä asiakkaiden kanssa keskustellessamme, päivittäisissä asiakaskohtaamisissa. Myymälämme on nyt monella tapaa entistäkin ehompi ja uudet aukiolomme palvelevat paremmin. Henkilökohtaisesti olen eniten ylpeä henkilökunnastamme, joka on ollut täysillä mukana uudistuksessa ja palaa halusta päästä esittelemään myymälää asiakkaillemme, iloitsee aluepäällikkö Marjo Virtanen Eekoosta.

S-market Myllykeskuksen avajaisohjelmassa torstaina 5.3. on avajaistarjouksia, tuote-esittelyjä ja arvontaa. Perjantaina avajaishulinat jatkuvat ja lauantaina vielä juhlitaan lapsille suunnatun ohjelman merkeissä klo 11–15.

Myymälän kehittäminen ei kuitenkaan pääty avajaisiin:
Toivomme asiakkailta lisää palautetta ja kehitysehdotuksia, jotta voimme yhdessä tehdä Myllykeskuksesta vieläkin paremman ruokakaupan, Virtanen jatkaa.

Kaikki Eekoon S-marketit uudistetaan kahdessa vuodessa. Viime vuonna uudistettujen kuuden marketin lisäksi tänä vuonna uusi ilme rantautuu vielä Taavettiin, Parikkalaan, Simpeleelle, Savitaipaleelle ja Taipalsaarelle.

Lisätietoja:
Etelä-Karjalan Osuuskauppa, aluepäällikkö Marjo Virtanen, puh. 010 7620 760, marjo.j.virtanen@sok.fi
tai marketkaupan johtaja Olli Kurppa, puh. 010 7620 011, olli.kurppa@sok.fi