Lappeenrannan VENN palkittiin kolmatta kertaa S-ryhmän suositelluimpana ravintolana sekä on vuoden VENN jo neljännen kerran


27.03.2024

Eekoon VENN palkittiin jälleen tuplasti S-ryhmän matkailu- ja ravitsemiskaupan ammattilais-ten tapahtumassa 26.3.2024 Helsingissä.

S-ryhmän ravintoloiden suositteluhalukkuutta (NPS) mittaava tulos on kehittynyt positiivi-seen suuntaan 10 vuotta peräjälkeen ja saavutti jälleen kiitettävän tason. Hyvän tuloksen taustalla on ammattitaitoinen henkilöstö, joka antaa panoksensa ja työskentelee erin-omaisella tavalla asiakaspalvelun ja -kokemukseen eteen. VENN Lappeenranta palkittiin loistavan asiakastyytyväisyytensä ansiosta jo kolmatta kertaa koko S-ryhmän suositel-luimpana ruoka-, juoma- ja seurusteluravintolana. Ravintolapäällikkö Sari Merosen luotsaama VENN valittiin samalla myös vuoden VENN-ravintolaksi jo neljättä kertaa. Ravintola on onnistunut erinomaisesti niin asiakas- ja henkilöstötyytyväisyydessä kuin tuloksenteossa.

Vuoden paras NPS ruoka-, juoma- ja seurusteluravintola -sarjassa oli VENN Lappeenranta seuraavin perusteluin: Tämän ravintolan henkilökunta rakastaa asiakkaita ja asiakkaat rakastavat henkilökuntaa! Aika mahtava win-win tilanne siis! Asiakkaat palvellaan persoona peliin laittaen, iloisesti ja heidän viihtyvyydestään huolehditaan aidosti! Suosittelu kuuluu osaksi hyvää palvelua ja siksipä asiakkaatkin suosittelevat tätä ravintolaa mielellään ystävilleen.

Jokainen asiakas toivotetaan tervetulleeksi ja tunnelmasta huolehditaan koko vierailun ajan. Rennot ja hauskat kohtaamiset saavat asiakkaat viihtymään, viipymään ja jopa villiintymään. Tämä ravintola toimii olohuoneena niin paikallisille, kuin muualtakin tulleille. Täältä löydät takuuvarmasti sopivan juoman tilanteeseen kuin tilanteeseen. Ja ehkäpä jopa uuden Ystävän. Tämän ravintolan NPS vuonna 2023 oli huikeat 81.

VENN Lappeenranta valittiin myös vuoden VENN 2023 -ravintolaksi. Perustelut valinnalle olivat: Asiakkaat rakastavat tätä olohuonetta ja sen henkilökuntaa. Täällä saat mittaamattoman ihanaa ja aitoa palvelua. Siitä syystä tämä onkin monen vakiomesta, paikka, jonne on aina mukavaa tulla.

Tällä tiimillä on esihenkilöidensä johdolla sitoutunut ote konseptin toteuttamiseen. Asiakkaat saavat palvelua ketjun arvon mukaisesti matalalla kynnyksellä: Ystävältä Ystävälle. Tulosta vuonna 2023 tämä ravintola teki taas hieman edellistä vuotta enemmän. Asiakkaat antavat tälle ravintolalle arvosanaksi useimmiten täyden kymmenen.

Isot onnittelut koko upealle VENN Lappeenrannan työryhmälle loistavasta työstä!

Lisätietoja: Etelä-Karjalan Osuuskauppa, hotellinjohtaja Annmari Seppä, puh. 010 7621 450, annmari.seppa@sok.fi

Keittiömestari Henna Parkko, ravintolapäällikkö Sari Meronen ja apulaisravintolapäällikkö Susanna Ruokonen Kuva: Mikko Mäntyniemi SOK