Lappeenrannan VENN palkittiin toistamiseen S-ryhmän parhaana ruokaravintolana sekä on vuoden VENN jo kolmannen kerran


20.04.2023

Eekoon VENN palkittiin tuplasti S-ryhmän matkailu- ja ravitsemiskaupan ammattilaisten tapahtumassa 17.–18.4. Tampereella.

 

Lappeenrannan VENN sai jälleen ansaitusti palkintoja S-ryhmän alan ammattilaisten tapahtumassa Tampereella. Ravintolapäällikkö Sari Merosen luotsaama VENN Lappeenranta valittiin jo kolmannen kerran vuoden VENN-ravintolaksi ja toistamiseen koko S-ryhmän suositelluimmaksi ruoka-, juoma ja seurusteluravintolaksi.

Asiakkaat kuvailevat Lappeenrannan VENN:iä seuraavin adjektiivein: viihtyisä, tunnelmallinen ja leppoisa olohuone, jossa on maistuvat ruoat ja juomat sekä loputtomat popparit! Palvelualtis henkilökunta on ystävällistä, huomioivaa, iloista ja suosittelevaa – ihan ensiluokkaista!

VENN:n henkilökunta palvelee asiakkaitaan rennolla, lämpimällä ja positiivisella otteella luoden elämänmakuisia kohtaamisia jokaisessa hetkessä. Ravintolaan asiakkaat toivotetaan tervetulleiksi iloisesti ja viihtymisen kulmakivinä toimivat ammattitaitoiset Eekoon marastarat, jotka kohtaavat asiakkaat persoonansa peliin laittaen.

Ravintolan tunnelma muodostuu rennoista ja hauskoista kohtaamisista, jotka saavat asiakkaat rentoutumaan ja viipymään suunniteltuakin aikataulua pidempään. Tämän ravintolan NPS-luku vuonna 2022 oli huikeat 77.

Isot onnittelut koko upealle VENN Lappeenrannan työryhmälle loistavasta työstä!

Lisätietoja:
Etelä-Karjalan Osuuskauppa, hotellinjohtaja Annmari Seppä,
puh. 010 7621 450, annmari.seppa@sok.fi