Miss Beauty Londonin meikit rantautuvat Prismoihin ja isoihin S-marketeihin


14.11.2017

Iso-Britanniassa vuonna 2011 lanseeratun Miss Beauty London -meikkisarjan tuotteita tulee marraskuun aikana myyntiin kaikkiin Suomen Prismoihin ja isoihin meikkejä myyviin S-marketeihin.

– Haluamme tarjota asiakkaillemme uniikin ja kattavan meikkisarjan, joka on laadultaan hyvä ja jonka tuotteet sopivat varmasti jokaisen kukkarolle, valikoimapäällikkö Venla Kuoppamäki S-ryhmän vähittäiskaupasta kertoo.

Meikkisarjan tuotteet on valikoitu ennen kaikkea suomalaisten kuluttajien tarpeisiin. Sarjaan on lisäksi kehitetty uusia tuotteita Suomen markkinoille.

– Meikkisarjan tuotteet ovat suosittuja erityisesti nuorten naisten keskuudessa, mutta muun muassa klassisten sävyjen ansiosta nämä meikit sopivat mainiosti kaiken ikäisten naisten ja miestenkin meikkipusseihin, Kuoppamäki sanoo.  

Valikoimiin meikin koko kattaus

Valikoimaan tulee yli sata tuotetta: meikkivoiteet, puuterit, poskipunat, peite-, pohjustus- ja kiinnitystuotteet, korostustuotteet, luomivärit ja luomivärikynät, silmänrajauskynät, ripsivärit, huulipunat ja -kiillot, huulten rajauskynät sekä kynsilakat.

– Miss Beauty London -meikkisarjan myötä me tarjoamme asiakkaillemme laadukkaat ja edulliset tuotteet meikkaukseen. On tärkeää, että valikoiman meikeillä pystyy toteuttamaan koko meikin alusta loppuun ja luomaan myös uusia lookkeja, Kuoppamäki kuvaa.

Värivalinnoissa on huomioitu suomalaisten suosimat sävyt ja tuotetyypit sekä tämän hetken trendituotteet kuten luomiväripaletit, laadukas irtopuuteri, luomivärin pohjusaine tai meikin kiinnityssuihke.

– Vaikka sävyvalikoima on pyritty pitämään klassisena on kuitenkin tärkeää, että se ei ole tylsä. Ja onhan se ihanaa, että voi innostua ja ostaa kerralla useamman tuotteen, kun hinta on edullinen, Kuoppamäki tunnelmoi.