Motonet Imatran Prismakeskukseen


26.11.2020

Prismakeskus vahvistaa asemaansa Imatran ykköskauppapaikkana

Imatran Prismakeskuksen palvelutarjonta laajenee, kun Motonet aloittaa Prisman vuokralaisena keväällä 2021. Prisman myymälätiloista vuokrataan reilut 2000 neliötä Motonetin käyttöön ja tilojen muutostyöt alkavat vuodenvaihteen jälkeen. Prisman käyttötavaraosaston tuotevalikoima pysyy ennallaan ja jatkossa saman katon alta löytyy entistä monipuolisempi tarjonta asiakkaille.

Motonet on erinomainen vuokralainen täydentämään Prismakeskuksen palvelutarjontaa ja Etelä-Karjalan Osuuskauppa on todella tyytyväinen, että Motonet valitsi uudeksi kauppapaikakseen Prismakeskuksen, kertoo Eekoon toimitusjohtaja Juha Riikola.

Motonet-tavaratalo tuo Prismakeskukseen autoilevan asiakkaan valikoiman lisäksi muun muassa laajan valikoiman kalastusta, veneilyä ja työkaluja. Lisäksi tarjolla on myös paljon harrastuksiin, kotiin, pihaan ja puutarhaan liittyviä tuotteita. Tavaratalon piha-alueella asiakkaita palvelevat lisäksi Motomaatti-palvelupiste ja kaasumyynti. Imatran tavaratalo on avautuessaan 38. Motonet-tavaratalo.

Olemme jo pitkään kartoittaneet liikepaikkaa Imatralta. Olemme iloisia, että löysimme parhaan mahdollisen ratkaisun yhdessä Eekoon kanssa ja pystymme pian tuomaan Motonetin valikoiman ja palvelut imatralaisille. Alueen sijainti on hyvä ja se tarjoaa toimivat puitteet asioinnille. Uusi Imatran Motonet täydentää Etelä-Karjalan myymäläverkostoamme erinomaisesti. Imatran lisäksi Lappeenrannassa on Motonet-tavaratalo, kertoo Motonetin toimitusjohtaja Toni Stigzelius.

Eekoolla on Prismakeskuksessa myös kauneuden erikoisliike Emotion, Emotion kampaamo, parturi-kampaamo HiusÄssät, Aino kahvila-ravintola sekä Hesburger. Lisäksi Prismakeskuksessa toimivat Alko, Tainionkosken apteekki, Elisa, Kultajousi, Silmäasema, Nissen, Life, LähiTapiola, Musti ja Mirri, Veikkaus Pelaamo, 24 Pesula, Elektroway, Tunnin Kuva sekä Kauneushoitola Mirror. Myös S-Pankin palvelupiste, Smart-post automaatti, Pakettipiste-automaatti ja Nosto-automaatti palvelevat asiakkaita. Paikoitushallissa on asiakkaiden käytössä ABC CarWash -itsepalvelupesu ja imurointiautomaatit. Prismakeskuksen vahvuuksia ovat hyvät pysäköintitilat sekä erinomainen sijainti – kuutostien läheisyys ja hyvät kevyen liikenteen väylät tarjoavat kaikille asiakkaille vaivattomanpääsyn Prismakeskukseen.

Lisätietoja:

Etelä-Karjalan Osuuskauppa, toimitusjohtaja Juha Riikola, puh. 010 7620 010, juha.riikola@sok.fi
Motonet Oy, toimitusjohtaja Toni Stigzelius, puh. 040 181 6906, toni.stigzelius@motonet.fi