Myös Lappeenrannan satamasta pääset tänä kesänä höyrylaivaristeilylle


03.06.2021

Yhdistä nostalginen höyrylaivaristeily kuvankauniilla Saimaalla osaksi hotellilomaasi Original Sokos Hotel Lappeessa!

Tänä kesänä myös Lappeenrannasta päästään risteilemään nostalgisella höyrylaivalla, kun matkailuyritys Vip Cruise avaa heinäkuussa yhteydet Joensuun, Savonlinnan, Kuopion ja Lappeenrannan välillä! S/s Savonlinna -alus risteilee kaupunkien välillä, ja upeista vesistöistä voi lähteä nauttimaan miltä tahansa paikkakunnalta. Kun laivamatkaan liittää yön kaupunkihotellissa, puhutaan jo kokonaisesta risteilylomasta.

Vanhan ajan höyrylaivatunnelmaa nykypäivän hengessä

Savonlinnan ja Lappeenrannan välillä oli kukoistava risteilyreitti 1900-luvun alussa, kun ylimystöä kuljetettiin kylpylälomille. S/s Savonlinna oli aikansa luksusristeilijä ruokailusalonkeineen. Elämyksellisiä, vanhan ajan tunnelmaa henkiviä risteilyjä on kaivattu, nyt herätämme ne uudelleen henkiin. Saimaan ohella ohjelmaan tulevat nyt Pielisen hienot maisemat, kertoo Janne Leinonen Vip Cruiselta. – Matkailijat janoavat nyt perinteisiä suomalaisia elämyksiä, ja historiallinen alus halkovarastoineen ja höyrykoneineen sekä idylliset järvimaisemat ovat sitä mitä suurimmassa määrin.

S/s Savonlinnan reitit Lappeenrannasta:

15.7. Savonlinna – Lappeenranta, Lähtö Savonlinnasta klo 10, Puumala klo 15, Lappeenranta klo 20
16.7. Risteilyt Lappeenrannassa klo 11, 13, 15 ja klo 19. Lisäksi mahdollisuus järjestää tilausristeilyjä
17.7. Lappeenranta – Savonlinna, lähtö klo 10

2.8. Savonlinna – Lappeenranta, Lähtö Savonlinnasta klo 10, Puumala klo 15, Lappeenranta klo 20
3.8. Risteilyt Lappeenrannassa klo 11, 13, 15 ja klo 19. Lisäksi mahdollisuus järjestää tilausristeilyjä
4.8. Lappeenranta – Savonlinna, lähtö klo 10

Höyrylaivaristeilyt Saimaalla voit ostaa kätevästi Saimaa Shopista.

Maisemaristeilyn hinta on 25 e/aikuinen, 12,50 e/lapsi. Reittimatka 95 e/aikuinen/yksi suunta, lapset 45 e.

Liput: https://saimaashop.com/

Lisätietoja:
Janne Leinonen, Founder, kapteeni, VIP CRUISE/LP Management Oy, puh. 050 368 2287, janne.leinonen@vipcruise.info

S/s Savonlinna – Saimaa express

Vuoden Kotimaan Matkailuyritys 2021 VIP CRUISE avaa perinteiset höyrylaivayhteydet uudella tavalla Savonlinnan, Joensuun, Kuopion ja Lappeenrannan reiteille. Näin aktivoidaan historialliset ja luonnonkauniit vesiliikenneyhteydet kaupunkien väleille. S/s Savonlinna-alus on metrin koivuhalolla kulkeva satavuotias höyrylaiva, joka rakennettiin Paul Wahl & Co:n Varkauden telakalla vuonna 1904. Aluksella on ravintolapalvelut A-oikeuksin ja se on rekisteröity 99 matkustajalle. www.vipcruise.info

Original Sokos Hotel Lappeessa yövyt kesällä edullisin asiakasomistajahinnoin!

Original Sokos Hotel Lappee on Etelä-Karjalan Osuuskaupan oma Sokos Hotelli, keskellä Lappeenrannan ydinkeskustaa. Huoliteltu miljöö, upeasti uudistuneet Saimaa-superior-huoneet, virkistävä saunaosasto sekä monipuolinen kauppojen ja ravintoloiden tarjonta takaavat rentouttavan hotelliloman keskellä kaupunkia. Kesäinen satama ja Linnoitus ovat kävelymatkan päässä. https://www.sokoshotels.fi/fi/lappeenranta/sokos-hotel-lappee

Etelä-Karjalan Osuuskauppa, Eekoo, toimii Etelä-Karjalassa 11 kunnan alueella. Eekoo on voimakkaasti kehittyvä palvelualan yritys, joka tarjoaa omistajilleen edullisia ja luotettavia kauppapalveluja sekä antaa ostojen keskittämisestä Bonusta.