Neulomo ja Prisma vastaavat suomalaisten naisten huutoon


01.07.2016

Nokian Neulomo Oy toi tänään hyviä uutisia suomalaisesta vaateteollisuudesta. Yhtiö ilmoitti ostaneensa Nokian Nanson tehtaan liiketoiminnan ja jatkaa näin Suomen vaateteollisuuden pitkää perinnettä. Tehtaan henkilömäärän arvioidaan kasvavan ja ensimmäinen työntekijöiden ja kumppaneiden rekrytointitilaisuus pidetään elokuun alussa.

Prisma on vahvasti mukana Neulomon tulevissa suunnitelmissa. Neulomon naistenvaatemallisto tulee yksinmyyntioikeudella koko Prisma-ketjuun syksyllä 2016. 

– Prisma on meille luonteva yhteistyökumppani, sillä haluamme saada Neulomon vaatteet suomalaisten naisten ulottuville – helposti ja kattavasti. Prisma tuntee suomalaisen kysynnän ja yhteistyön ansiosta tiedämme jo nyt, millainen tilaus tuotteillemme on olemassa, Neulomon myyntijohtaja Marika Snellman (kuvassa vasemmalla) kertoo.

Neulomon ensimmäiset mallistot tulevat Prismoihin lokakuussa 2016.

– Tiedämme, että suomalainen nainen haluaa pukeutua tyylikkäästi ja persoonallisesti – mutta silti mukavasti. Kun samassa vaatteessa vielä yhdistyy vankka kotimaisen valmistuksen, eettisyyden ja ekologisuuden arvopohja, uskomme kaupan käyvän. Tämän tyyppisiä vaatteita kysytään meiltä jatkuvasti, pukeutumisesta vastaava valikoimajohtaja Päivi Hole (kuvassa oikealla) SOK:lta kertoo.

Prisma tarjoaa Neulomolle suoran reitin potentiaalisten asiakkaiden kohtaamiseen myös omissa sosiaalisen median kanavissaan.

– Tarjoamme omat kanavamme käyttöön: ensimmäisessä vaiheessa, vielä tämän kesän aikana, etsimme yhdessä kaikenkokoisia ja -ikäisiä suomalaisia naisia Neulomon mallistokuvauksiin, Päivi Hole jatkaa.

Prisman panostus pukeutumisen tarjontaan saa Neulomo-yhteistyön kautta luonnollista jatkoa. Viimeisin lanseeraus oli Jackpotin ja Cottonfieldin tuominen takaisin Suomen muotimarkkinoille maaliskuussa.

– Haluamme uudistaa käsityksen marketmuodista. Muoti kuuluu kaikille. Hyvännäköisiä ja hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia vaatteita pitää voida ostaa ruokaostosten lomassa. Jo lyhyessä ajassa olemme nähneet, että tällaiselle käytännölliselle vaateostosten tekemiselle on valtava tilaus, Päivi Hole summaa.