Nyt hupailemaan Lintsille!


28.04.2015

Kesällä 65-vuotisjuhlaansa viettävä Linnanmäki on elämänsä vedossa. Viime viikonloppuna käynnistyneen juhlakauden teemana on ”Sata toivottua uudistusta, jotka saavat hihkumaan riemusta”. Lintsin kesäkausi on täynnä ohjelmaa ja elämyksiä kaikenikäisille.

Lasten Päivän Säätiö on jo 65 vuotta ylläpitänyt Linnanmäen huvipuistoa kerätäkseen varoja suomalaiselle lastensuojelutyölle. Vuonna 2014 lahjoitussumma oli 3,9 miljoonaa euroa ja tavoite tälle vuodelle on 4,1 miljoonaa euroa. Huvittelemalla Lintsillä tuet siis suomalaista lastensuojelutyötä.

Sata toivottua uudistusta

Viime kesänä Linnanmäki teki mittavan asiakaskuuntelun, jonka pohjalta on tehty 100 suurta ja pientä uudistusta.

– Kuuntelun pohjalta ymmärsimme, että Linnanmäen asiakkaille on tärkeää kokea asioita yhdessä. Niinpä lähdimme miettimään huvittelua ja pelejä tältä pohjalta. Yksi tämän kesän uutuutemme, Vesilabyrintti, tarjoaa juuri tätä yhdessä tekemisen riemua, kertoo viime vuoden heinäkuussa Lasten Päivän Säätiön toimitusjohtajana aloittanut Pia Adlivankin.

Kyöpelinvuoren Hotelli on tänä kesänä entistä hurjempi, ja vauhdin hurmaa pääsee kokemaan uusissa lentokone- ja autosimulaattoreissa. Kaverin voi haastaa Pellet- tai Tikat-heittopelien parissa tai paluun tehneessä Lintsikisassa.

Linnanmäen ruokapalveluja on uudistettu. Jarrumies-ravintolasta löytyy entistä raikkaampi salaattideli ja Lintsiburgerissakin on nyt salaatteja. Ravintola Spasso tarjoaa herkkuja italialaisen ruoan ystäville, Midhill käsintehtyjä burgereita ja Fams modernia kotiruokaa. Street Foodissa on uudenlaisia hodareita ja finger foodia sekä Funky Kitchenissä kunnon pihviaterioita. Jälkkärinä maistuu legendaarisesta Kermatötteröstä muokattu iso ja ihana jäätelöannos, Tivolitötterö.

Aikuisparkki tarjoaa jalkojenlepuutuspaikan aikuisille. Aikuisten Lintsipäivää helpottavat myös kesän sesonkiaikaan päivystävät S-ryhmän vihreän kortin laitekummit, jotka lähtevät tarvittaessa lasten kaveriksi laitteisiin.

Sea Lifen Superselviytyjät -näyttelyn yksi vetonaula on sähköankerias Raipe. Jopa kolmen metrin mittaiseksi kasvava sähköankerias voi antaa saalilleen peräti 650 voltin sähköiskun. 

UIT teki paluun

Uusi Iloinen Teatteri on tehnyt toivotun paluun Linnanmäelle. Musiikki-ilottelua on tiedossa koko alkukesän Kivaa ja korkealta!

Ohjelmatarjontaan on muutenkin panostettu. Keskiviikkoisin Estradi-ulkoilmalavalla on ”Kulttuuria ja nostalgiaa”. Torstaisin lauletaan ja tanssitaan yhdessä yleisön kanssa. Perjantaina kuullaan poppia, rockia, räppiä ja reggaeta. Lauantaina Estradin valloittaa huumori ja sunnuntaisin pääosassa ovat lapset ja nuoret.

Päivä Linnanmäellä yksiin kansiin

Linnanmäki on saanut juhlavuoden kunniaksi nyt myös oman kirjan.

– Päivä Linnanmäellä -kirja on koko perheen muistelu-, haaveilu- ja lahjakirja taian, sadun ja ilon maailmasta, esittelee kustannuspäällikkö Leena Järvenpää kustannusosakeyhtiö Tammesta.  Kirjan voi ostaa pääportin uudesta, nostalgisten namien Herkkumyymälästä.

Huvipuiston alueelle on maksuton sisäänpääsy.  Linnanmäen rannekkeita myydään useissa Sokoksissa ja Prismoissa 13.4. – 18.10. Lisäksi useat pääkaupunkiseudun Sokos Hotellit myyvät edullisia Linnanmäki-hotellipaketteja. Original Sokos Hotel Pasila on Linnanmäen virallinen hotelliyhteistyökumppani.

Myyntipisteistä asiakas saa S-etukorttia näyttämällä rannekkeet edullisempaan hintaan.  SOK/HOK-Elanto ovat Linnanmäen pääyhteistyökumppaneita.

Täältä saat esimakua Lintsin kesäkauden 2015 fiiliksistä.

Lue lisää www.linnanmaki.fi.