Opel-automerkin edustus Autotalo Ripatille


29.05.2023

Eekoon asiakasomistajan palvelut ja valikoima laajenee, kun Opel-automerkin edustus siirtyy Autotalo Ripatille. Opelia maahantuova Auto-Bon Oy on Autotalo Ripatille tuttu jo Citroën- ja Peugeot-toimintojen kautta.

Yhteistyön toimivuus puolin ja toisin on ollut erinomaista, jolloin yhteistyötä on luonnollista kasvattaa ja syventää Opel-brändin kanssa, kertoo autokaupan toimialajohtaja Juha Punkkinen.

Opel-toiminnot käynnistyvät jo tämän vuoden aikana ja tulemme tiedottamaan toiminnan aloituksesta myöhemmin. Asiakasomistajille pystymme tarjoamaan saksalaisen autonvalmistajan nykyaikaiset tuotteet sekä huollon asiakkaille nopean, laadukkaan ja joustavan asiakaskokemuksen.

Opel on Stellantis-autokonsernin tuote, kuten on myös ranskalaiset Citroën ja Peugeot, joten synergiahyödyt niin jälleenmyyjille kuin loppukuluttajille eli asiakkaillemme ovat merkittävät, toteaa Auto-Bon Oy:n toimitusjohtaja Markus Vuolle.

Opel-merkillä on vahva ja uskollinen asiakaskunta ja paikallisena eteläkarjalaisena toimijana tulemme heittämään itsemme ja persoonamme täysillä peliin Opel-asiakkaidemme eteen. Eekoon asiakasomistajille Opel-merkin huolloista, varaosista, renkaista ja muista huollon palveluista kertyy S-Bonusta.

Laajensimme juuri mm. rengashotellikapasiteettiamme, joten meillä on nyt tarjota tilat myös Opel-asiakkaidemme renkaiden kausisäilytykseen. Opel-asiakkaat saavat kaikki palvelut heti startista, Punkkinen jatkaa.

Peugeot- ja Citroën-tuotemerkkien jatkuva aseman vahvistaminen ja nyt Opelin mukaantulo tuo laajan valikoiman erityyppisiä autoja yhden katon alle. Samalla voimme tarjota asiakkaillemme edullisen hintatason synergiaetujen myötä.

 

Lisätietoja: Etelä-Karjalan Osuuskauppa, autokaupan toimialajohtaja Juha Punkkinen, puh. 050 471 3300, juha.punkkinen@sok.fi