Oral Hammaslääkärit laajentaa Lappeenrantaan.


17.02.2015

S-ryhmän bonusyhteistyökumppani Oral Hammaslääkärit Oyj laajentaa toimintaansa Lappeenrantaan ostamalla Lappeenrannan Suuhygieniapalvelu Oy:n liiketoiminnan.

Lappeenrannan Suuhygieniapalvelu on toiminut Lappeenrannan keskustassa yli viidentoista vuoden ajan. Hammaslääkäriasemalla on kolme täysin varusteltua hoitohuonetta. Oral Lappeenranta aloittaa ketjussa 1.3. alkaen Saimaanlinnantalossa osoitteessa Valtakatu 37.

Kaupan jälkeen kaksi erikoishammaslääkäriä, kaksi suuhygienistiä ja hammashoitaja siirtyvät tekemään potilastyötään Oralissa. ”Halusin taata laadukkaan perushammashoidon ja etenkin kattavien erikoishammaslääkäripalveluiden tarjonnan kasvattamisen ja edelleen kehittämisen Lappeenrannassa”, kertoo Oralille yrityksensä myynyt suuhygienisti Raija Okko-Laari.

Hammaslääkäriketjun laajentaminen on osa Oralin strategiaa, jonka mukaisesti Oral hakee kasvua erityisesti suurista kaupungeista ja kasvukeskuksista. Oral-asemien sijainti on keskeinen, ja ne palvelevat asiakkaitaan kaikissa suun ja hampaiden terveyteen liittyvissä tarpeissa kattavasta perushammashoidosta vaativaan erikoishammashoitoon.

S-Etukortilla saat Bonusta kaikista Oralin hammashoitopalveluista ja kotihoitotuotteista.