Original Sokos Hotel Lappeella on Visit Finlandin Sustainable Travel Finland –merkki


27.02.2023

Kestävä kehitys ja vastuullisuus on päivän sana. Vastuullinen toiminta on jatkuvuuden edellytys ja myös kuluttajat vaativat tänä päivänä toimijoilta vastuullisuutta.

Visit Finland Suomen matkailun edistäjänä on kehittänyt matkailuyrityksille ja -alueille tarkoitetun Sustainable Travel Finland -ohjelman, jonka polkua etenemällä yritykset voivat saavuttaa STF-merkin.

Original Sokos Hotel Lappee on tehnyt jo vuosia sinnikkäästi työtä vastuullisuusasioiden hyväksi. Otamme päivittäisessä toiminnassamme huomioon sekä ympäristön kantokyvyn; teemme kestäviä hankintoja ja suosimme suomalaisia ja paikallisia tuottajia ja toimijoita. Kannamme vastuuta asiakkaistamme ja työntekijöistämme. Tuemme paikallisuutta esimerkiksi tuomalla esille paikallista kulttuuria tuotteissamme ja asiakasviestinnässämme.

S-ryhmän vastuullisuusohjelma ”Teemme yhdessä paremman paikan elää”, Eekoon arvot ja eettiset periaatteet sekä Sokos Hotellien arvot ja toimintamallit tukevat työtämme vastuullisuuden toteuttamiseksi, niin suurissa päätöksissä kuin arjen pienissä teoissa.

Asiakkaana hotellivierailullasi Sinäkin voit vaikuttaa: lajittele roskat, käytä vettä ja sähköä järkevästi, ota aamiaisella lautaselle niin paljon, kuin jaksat syödä. Tutustu paikalliseen kulttuuriin ja osta tuliaiset suosien paikallisten käsityöläisten valikoimia.

Tervetuloa vastuulliseen hotelliin – Tehdään yhdessä vastuullisempi paikka elää!