OSTOSKÄRRYRALLI 24/7 VALTAA UUDISTUNEEN PRISMA LAPPEENRANNAN


25.05.2021

Eekoo juhlistaa uudistuneen Prisma Lappeenrannan avajaisaikaa järjestämällä Etelä-Karjalan kaikkien aikojen suurimman Ostoskärryrallin: arvomme 10 voittajaa 10 päivän aikana! Nimensä mukaisesti Ostoskärryralli 24/7 hyödyntää Prisman avajaishulinan poikkeuksellista 24h aukioloaikaa. Kymmenestä ostoskärryrallista eli ”erikoiskokeesta” kuusi on normaalia päiväsaikaan järjestettävää EK:ta ja neljä yö-EK:ta viikonloppu öisin. Ensimmäinen EK järjestetään perjantaina 28.5.2021 ja viimeinen (yö-EK) sunnuntaina 6.6.2021.

Ostoskärryralli 24/7:ään osallistutaan Prisma Lappeenrannan Facebook – sivuilta löytyvän ohjeistuksen mukaisesti. Ensimmäisten viiden erikoiskokeen voittajat arvotaan 27.5.2021 kello 12:00 ja samalla julkaistaan seuraavan erikoiskokeen osallistumisohjeet!

Jokaisella arvonnan voittajalla on kaksi minuuttia aikaa kerätä yhteen Prisman ostoskärryyn niin paljon elintarvikkeita kuin ehtii. Käyttötavaratuotteet on rajattu palkinnon ulkopuolelle. Ostoskärryralli ei koske alkoholi-, tupakkatuotteita, eikä nikotiinivalmisteita. Vain yksi sama tuote/tuoteryhmä.

Kaikista järjestettävistä erikoiskokeista kuvataan kuva- ja videomateriaalia, jota voidaan jakaa Eekoon somekanavissa ja muussa viestinnässä. Eekoo on suoraan viestillä yhteydessä Ostoskärryrallin voittajiin. Voittajille ilmoitetaan puhelinnumero, johon soittamalla he voivat sopia ajan omaan Ostoskärryralliinsa. Huom! Eekoo ei pyydä voittajilta viestillä tai millään muullakaan tavalla yhteys- tai muita lisätietoja. Varo huijareita!

Ostoskärryrallin säännöt löydät täältä.