Paikallinen bonusyhteistyö Imatran Seudun Sähkö Oy:n ja Etelä-Karjalan Osuuskaupan välillä päättyy


09.11.2022

Imatran Seudun Sähkö ja Etelä-Karjalan Osuuskauppa ovat sopineet paikallisesta bonusyhteistyön päättymisestä käsillä olevan energiakriisin aiheuttaman muuttuneen markkinatilanteen vuoksi. Bonusta kerryttävien uusien määräaikaisten Ässä vesisähkö-, Ässä Markkinahintojen seuraaja- ja Ässäpaketti- sähkösopimusten myynti asiakasomistajille on päättynyt 23.9.2022.

 

Määräaikaiset Ässä vesisähkö -sopimukset

  • Nykyisistä Ässä vesisähkö -sopimuksista, jotka on solmittu Imatran Seudun Sähkön kanssa 23.9.2022 mennessä, maksetaan asiakasomistajille Bonusta määräaikaisuuden loppuun asti.

 

Toistaiseksi voimassa olevat Ässä Markkinahintojen seuraaja-, Ässäpaketti- ja Huoleton sähkösopimukset

  • Nykyisistä toistaiseksi voimassa olevista Ässä Markkinahintojen seuraaja-, Ässäpaketti- ja Huoleton sähkösopimuksista maksetaan Bonusta 31.3.2023 saakka, edellyttäen, että asiakas ei irtisano sähkösopimustaan. Tämän jälkeen kyseiset sähkösopimukset pysyvät voimassa, mutta niistä ei makseta Bonusta. Kyseisten sähkösopimusten tuotenimi vaihtuu siten, että nimi ei enää viittaa Bonuksen kertymiseen. Bonuksen maksamisen päättyminen ei vaikuta voimassa olevien sähkösopimusten hintaan tai hinnanmääräytymisperusteisiin.

 

Bonussäännöt löytyvät Imatran Seudun Sähkön verkkosivuilta osoitteesta:

https://assa.issoy.fi/sites/default/files/bonussaannot.pdf

 

 

Lisätietoja:

Ari Saukkonen, toimitusjohtaja, Imatran Seudun Sähkö Oy, p. 050-598 8217,

email: ari.saukkonen@issoy.fi

Annastiina Tiainen, talousjohtaja, Etelä-Karjalan Osuuskauppa, p. 0107620014,

email: annastiina.tiainen@sok.fi