Pallon S-market avataan perjantaina 23.7.


22.07.2021

Viimeviikkoisen tulipalon jälkeen Pallon S-marketissa Satamatiellä on tehty korjaustöitä. Palosta ei aiheutunut henkilövahinkoja, mutta myymälän vahingot olivat mittavat. Kokonaisvaltaisen savuvahingon ja hiukkaslaskeumien takia myymälässä jouduttiin uusimaan kaikki myytävät tuotteet sekä palossa vaurioitunut myymäläkalusto.

– Kiitos S-market Pallon työntekijöille, joiden ripeiden evakuointitoimien ansiosta kaikkein pahimmalta eli henkilövahingoilta säästyttiin. Kiitoksemme myös Etelä-Karjalan Pelastuslaitokselle myymälän sammutustyöstä, sanoo Etelä-Karjalan Osuuskaupan toimitusjohtaja Juha Riikola. – Joustavan henkilökuntamme ansiosta olemme rakentaneet kauppaa uudelleen hyvällä yhteishengellä niin S-market Pallon omien, kuin myös muista toimipaikoista auttamaan tulleiden työntekijöiden kanssa, Riikola jatkaa.

Eekoon vähittäistavarakaupan toimialajohtaja Petteri Väyrynen on vaikuttunut henkilökunnan positiivisesta asenteesta ja toimeenpanokyvystä, vaikka kyseessä oli yllättävä ja vakava kriisitilanne.

Suuri kiitos henkilöstöllemme ja yhteistyötahoille, jotka kaikki välittömästi tarttuivat toimeen ja reagoivat nopeasti työpyyntöihin. Meillä on ollut apunamme yrityksiä, joiden ansiosta olemme saaneet myymälän nopealla aikataululla avauskuntoon, Väyrynen jatkaa. – Henkilöstömme on yhteistyössä urheiluseurojen kanssa tehnyt parhaansa, jotta pääsemme avaamaan myymälän tuotteistettuna jo perjantaina. Pahoittelemme yksittäisiä tuotepuutteita, joita voi esiintyä ensimmäisten viikkojen aikana.

Recover Nordic Oy vastasi S-market Pallon vahinkosaneerauksesta. Heidän lisäkseen myymälän huoltotöissä on ollut mukana useita eri alan yrityksiä, mm. Novoka Oy, L&T Kiinteistöhuolto Oy, L&T Siivous Oy, Veljekset Ovaska Ky, Siivous Lappee Oy, Maalausliike Peuhkuri Oy, Saimaan Sisäilma Oy, Siemens ja Vakuutusyhtiö LähiTapiola.

S-market Pallo avataan perjantaina 23.7.2021 klo 10.00 ja jatkaa siitä eteenpäin normaalisti 24 h aukioloajalla.

Tervetuloa ostoksille mihin vuorokauden aikaan haluat!

Lisätietoja: Etelä-Karjalan Osuuskauppa
toimitusjohtaja Juha Riikola, puh. 010 7620 010, juha.riikola@sok.fi
vähittäiskaupan toimialajohtaja Petteri Väyrynen, puh. 010 7620 011, petteri.vayrynen@sok.fi
kiinteistöpäällikkö Mikko Härkönen, puh. 010 7620 016, mikko.harkonen@sok.fi