Ruoka


07.02.2020

Meillä tarjottavassa ruoassa panostamme vastuullisiin ruokavalintoihin ja hankinnoissa suosimme auditoituja lähteitä. Panostamme kotimaiseen lihaan ja käytämme vain vastuullisista kalakannoista pyydettyjä kaloja. Autamme asiakkaitamme tekemään vastuullisia valintoja esimerkiksi buffet-aamiaisella.
Aamiaiseltamme löytyy aina luomutuotteita. Tarjoamme ravintoloissamme monipuolisia, eri ruokavalioille ja eri tilanteisiin sopivia ruokavaihtoehtoja. Vähennämme hävikkiä omilla teoillamme ja yhteistyössä asiakkaiden kanssa.

 

Esimerkkejä

  • Original Sokos Hotel Kaarlen oma näkkileipä.
  • Original Sokos Hotel Koljonvirran ”Martti Hartikaisen onnellisten kanojen munat” ja ”Puhtaan veden muikut”.
  • Erosen kalan savumuikkua tarinoineen Savonlinnassa ja Oulun Arinassa samoin paikallista kalaa tarinoin.
  • Vegaanivaihtoehdot laajasti mm. Valjuksen ihanat vegepyörykät
  • Vesipisteet mm. Hämeenlinnan Vaakunassa aulassa, Tornissa vastaanoton vieressä.
  • Vegaaninen menu Pohjois-Karjalan Osuuskaupan hotelleissa. Pääasiassa ei ekologisuus tai ilmasto vaan herkullisuus ja monipuolisuus.
  • Paviljonki nostanut myös erinomaisesti lähituottajia mm. tuoremehut lähitiloilta.