S-market Kourula avataan torstaina 8.6. klo 10.00


07.06.2023

Etelä-Karjalan Osuuskaupan toiminnan tarkoitus on tuottaa kilpailukykyisiä palveluja ja etuja asiakasomistajille vastuullisesti, sekä tarjota ylivoimaista hyötyä ja helppoutta omasta osuuskaupasta. Toiminnan tarkoitus konkretisoitui jälleen viime vuonna, kun Eekoo tiedotti S-market Kourulan investointi-suunnitelmasta. Rakennustyöt ja myymälän kalustaminen ovat nyt valmiina ja käynnissä on tuotteiden hyllytys. Huomenna torstaina kesäkuun 8. päivänä pääsemme juhlistamaan uuden nykyaikaisen S-market Kourulan avausta.

Uuden aikakauden S-market

S-market Kourula on ilmeeltään raikas ja moderni. Myymälässä on laajasti asiakkaidemme toivomia palveluita, kuten pikakassat, kahviautomaatti, valikoimallaan houkutteleva juomaosasto, Veikkaus ja laajat aukiolot.

Uusi S-market on rakennettu energiatehokkaaksi ja sitä kautta mahdollisimman ympäristöystävälliseksi. Päästötöntä, hiilidioksidia kylmäaineena käyttävien ovellisten kylmäkalusteiden tuottamaa lauhdelämpöä hyödynnetään lämmityksessä, ja talvella lisälämmönlähteenä käytetään kaukolämpöä. Energiansäästöä tuovat led-valoilla toteutettava valaistus ja myymälän katolle tullaan asentamaan aurinkopaneelit.

Lähialueen parhaat palvelut

S-market Kourula on kompakti, kokonaisalaltaan reilun tuhannen neliön kokoinen S-market, joka tarjoaa alueen asiakkaiden tarpeisiin mahdollisimman hyvin vastaavan, laadukkaan ja hinnoiltaan kilpailukykyisen ruokakaupan. Market toimii samalla myös Helsingintien ohikulkijoille helppona ja nopeana ostopaikkana.

S-market Kourulan marketpäällikkönä toimii Heidi Kivioja.
Kaikki alkaa olla valmista ja odotamme tiimin kanssa avauspäivää, jolloin pääsemme palvelemaan asiakkaitamme hymysuin, Kivioja iloitsee.

S-market Kourulassa on hyvä valikoima tuotteita arkeen sekä juhlaan. Uudessa marketissa haluamme varmistaa asiakkaiden arjen sujuvuuden ja luoda elämänmakuisia kohtaamisia erinomaisella asiakaskokemuksella, kuvailee Eekoon vähittäiskaupan toimialajohtaja Petteri Väyrynen.

Aukioloajat ovat laajat ja kauppa on avoinna joka päivä klo 23.00 asti. Maanantaista perjantaihin myymälä avataan klo 6.30, lauantaisin klo 7.00 ja sunnuntaisin klo 9.00. Myymälä työllistää yhteensä 10 asiakaspalvelun ammattilaista.

S-marketin avausta ja mm. tulevaa kesää pääset seuraamaan kaupan omilla somekanavilla, Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa.

S-market Kourulan henkilökunta

Paikallista työllistämistä ja vastuullista rakentamista

Investoinnin arvo on yhteensä noin neljä miljoona euroa. Hankkeen pääurakoitsijana toimi Rakennusliike Evälahti Oy ja hankkeen työllisyysvaikutus oli yli 68 henkilötyövuotta.

Eekoon arvoihin kuuluu mm. toiminnan jatkuva uudistaminen ja olemme olemassa asiakasta varten. Kourulan alueella on runsaasti asiakasomistajia, jotka ovat toivoneet S-marketia alueelle ja tähän tarpeeseen vastataan avaamalla heille lähikauppa, Eekoon toimitusjohtaja Juha Riikola kertoo.

Kiitän Lappeenrannan kaupunkia hyvästä yhteistyöstä suunnitteluvaiheesta alkaen. Alueen oman lähikaupan avaaminen lisää asumisalueen vetovoimaa ja tällä tavalla kannamme myös vastuuta ihmisistä ja ympäristöstä, Riikola jatkaa.

Avajaisissa on tarjolla 500 ensimmäiselle yllätysämpäri, ilmapalloja, mehua, grillimakkaraa ja lapset pääsevät pyörittämään onnenpyörää. S-market Kourula sijaitsee osoitteessa Karankokatu 1, Lappeenranta.

 

Lämpimästi tervetuloa avaamaan S-market Kourula torstaina 8.6.2023 kello 10!

 

Lisätietoja:
Etelä-Karjalan Osuuskauppa, Juha Riikola, toimitusjohtaja, puh. 010 7620 010, juha.riikola@sok.fi