S-market Kourula on harjakorkeudessa


08.02.2023

Etelä-Karjalan Osuuskaupan toiminnan tarkoitus on tuottaa kilpailukykyisiä palveluja ja etuja asiakasomistajille vastuullisesti, sekä tarjota ylivoimaista hyötyä ja helppoutta omasta osuuskaupasta. Toiminnan tarkoitus konkretisoitui jälleen viime vuonna, kun Eekoo tiedotti S-market Kourulan investointisuunnitelmasta. Harjannostajaisia vietetään 8.2.2023 ja kesäkuussa pääsemme juhlistamaan uuden nykyaikaisen S-market Kourulan avausta.

Uudenaikakauden S-market

Myymälässä on S-marketin raikas ja moderni ilme. Myymälään tuodaan asiakkaidemme toivomia palveluita, kuten pikakassat, valikoimallaan houkutteleva juomaosasto ja laajat aukiolot. Myymälä sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella ja sinne on helppo poiketa vilkkaasti liikennöidyltä Helsingintieltä.

Uusi S-market rakennetaan energiatehokkaaksi ja sitä kautta mahdollisimman ympäristöystävälliseksi. Päästötöntä, hiilidioksidia kylmäaineena käyttävien ovellisten kylmäkalusteiden tuottamaa lauhdelämpöä tullaan hyödyntämään lämmityksessä ja talvella lisälämmönlähteenä tullaan käyttämään kaukolämpöä. Energiansäästöä tuovat myös led-valoilla toteutettava valaistus. Myymälän suunnittelussa on varauduttu katolle asennettaviin aurinkopaneeleihin.

Lähialueen parhaat palvelut

S-market Kourula on kompakti, kokonaisalaltaan reilun tuhannen neliön kokoinen S-market, joka tarjoaa alueen asiakkaiden tarpeisiin mahdollisimman hyvin vastaavan, laadukkaan ja hinnoiltaan kilpailukykyisen ruokakaupan jokapäiväiseen asiointiin. Market toimii samalla myös Helsingintien ohikulkijoille helppona ja nopeana ostopaikkana.

S-market Kourulan marketpäällikkönä toimii Heidi Kivioja.
Uuden myymälän avaaminen on aina ainutlaatuinen kokemus ja on hienoa olla osa tätä projektia, Kivioja iloitsee.

Myymälän 12 500 tuotteen valikoimassa tulee näkymään painotuksia asiakkaiden toiveiden mukaan. Teemme toiveista erillisen kyselyn lähempänä kesää, Kivioja kertoo.

Kourulan uudessa marketissa halutaan erityisesti korostaa asiakkaiden arjen sujuvuutta ja luoda elämänmakuisia kohtaamisia, kertoo Eekoon vähittäistavarakaupan toimialajohtaja Petteri Väyrynen.

S-marketin valmistumista pääset seuraamaan kaupan omilla somekanavilla, Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa.

Paikallista työllistämistä ja vastuullista rakentamista

Investoinnin arvo on yhteensä noin neljä miljoona euroa. Hankkeen pääurakoitsijana toimii Rakennusliike Evälahti Oy. Hankkeen työllisyysvaikutus on yli 68 henkilötyövuotta. Rakentamisessa on kiinnitetty erityistä huomiota vastuulliseen rakentamiseen ja ympäristöasioihin. Pääsunnittelijana toimii Suunnitteluhuone Oy arkkitehti Mikko Juntura.

Kiitos kaikille hankkeessa mukana oleville ja sen onnistumisen mahdollistaville niin henkilöstölle, urakoitsijoille kuin Lappeenrannan kaupungille jo tässä vaiheessa. Tervetuloa tutustumaan ja asioimaan uuteen S-marketiin kesäkuussa, toivottaa toimitusjohtaja Juha Riikola.

Lisätietoja:
Etelä-Karjalan Osuuskauppa
Juha Riikola, toimitusjohtaja, puh. 010 7620 010, juha.riikola@sok.fi