S-market Myllykeskus ja S-market Pallo palvelevat nyt 24h joka päivä


02.06.2021

Etelä-Karjalan Osuuskauppa laajensivat palveluitaan tarjoamalla mahdollisuuden 24h -asiointiin Lappeenrannan S-market Myllykeskuksessa ja S-market Pallossa 1.6.2021 alkaen.

S-marketit Lauritsala, Sammonlahti ja Lappeenranta palvelevat nyt joka päivä 7 – 23.

Uusilla aukioloajoilla vastataan asiakkaiden toiveisiin ja varaudutaan kotimaanmatkailun huippukesään.

– Uudistuksen myötä tarjoamme kaupungin ylivoimaisesti laajimmat aukioloajat ja annamme asiakkaillemme mahdollisuuden valita itselleen sopivimman asiointiajan marketeissamme. 24h auki olevat S-market Pallo ja Myllykeskus sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella eri puolilla kaupunkia ja tarjoavat niin alueen asukkaille kuin matkailijoille sujuvan asioinnin vuorokauden ajasta riippumatta. Laajennettujen aukioloaikojen myötä voimme tarjota myös entistä enemmän työtunteja omalle henkilökunnallemme, iloitsee Eekoon vähittäiskaupan toimialajohtaja Petteri Väyrynen.

Asiakastoiveisiin perustuen ja matkailukesään varautumalla myös muissa Eekoon marketeissa on laajennettu aukioloaikoja. Pidemmät aukioloaikamme mahdollistavat myös entistä turvallisemman asioinnin. Eekoon myymälöiden aukiolot voit tarkistaa helposti osoitteessa https://eekoo.fi/palvelut/.

Lisätietoja:
Etelä-Karjalan Osuuskauppa, vähittäiskaupan toimialajohtaja Petteri Väyrynen,
puh. 010 7620 011 tai petteri.vayrynen@sok.fi