S-Pankki- ja asiakasomistajapalvelut apunasi Eekoossa


18.08.2021

S-Pankki on suomalainen pankki, joka haluaa mahdollistaa vähän rahakkaamman huomisen jokaiselle lompakon paksuudesta riippumatta. Meillä asiantuntemus tarkoittaa sekä talouden että ihmisen ymmärtämistä: osana S-ryhmää tunnemme 3,1 miljoonan asiakkaamme arjen. Uudistamme pankkialaa tarjoamalla ylivoimaista helppoutta ja hyötyä pankin ja kaupan palveluita yhdistämällä.

Asiakaspalvelupisteissämme, Eekoon alueella Lappeenrannan ja Imatran Prismassa (sekä maanantaisin S-market Parikkalassa) voit hoitaa jokapäiväisiä arjen raha-asioita kuten tilien ja pankkitunnuksien avaukset, korttien tilaukset ja uusimiset, luottohakemukset, käteisnostot sekä tilillepanot ja tilisiirrot omille S-Pankin tileillesi. Asiointipisteissämme voit avata tilejä sekä hakea pankkitunnuksia ja kortteja lomakkeella. Lomakkeen saat toimipaikan itsepalvelupisteestä kaupan ollessa avoinna.

S-Pankki palvelee sinua valtakunnallisesti asiakaspalvelupisteissä, asiointipisteissä, verkkopankissa, S-mobiilissa, sosiaalisessa mediassa ja S-Pankin puhelinpalvelussa. Lisäksi voit varata ajan S-Pankkiirille, kun tarvitset asuntolainaa tai suunnittelet muuta suurempaa hankintaa, jonka rahoittamiseen tarvitaan vakuus.

Halutessasi, varaa aika asiointiin ennakkoon!
https://www.s-pankki.fi/fi/ajanvaraus/

Liity osuuskaupan asiakasomistajaksi
Palvelumme on suunnattu ensisijaisesti osuuskauppojen asiakasomistajille, jolloin saat myös S-Pankin parhaat edut käyttöösi. Asiakasomistajana tili, kortti, verkkopankkitunnukset ja mobiilipalvelut ovat sinulle maksuttomia. Asiakasomistajaksi voit liittyä asiakaspalvelupisteellämme tai verkossa S-kanavalla.
https://www.s-pankki.fi/