S-ryhmän bonuslaskelma digitalisoituu


26.09.2016

Yhteishyvä-lehden välissä ilmestynyt talouskohtainen bonuslaskelma digitalisoituu. Paperinen bonuslaskelma ilmestyi viimeistä kertaa lokakuun Yhteishyvässä.

– Olemme olleet positiivisesti yllättyneitä tahdista ja innosta,  jolla asiakkaamme ovat ottaneet digitaaliset palvelumme omaksensa. Keskittämällä voimamme näiden sähköisten palveluiden kehittämiseen haluamme varmistaa, että voimme palvella asiakkaitamme heidän toivomallaan tavalla myös jatkossa, SOK:n asiakkuusjohtaja Pekka Malmirae kertoo.


Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvään paperisen laskelmaan verrattuna sähköisen bonuslaskelman etuna on ennen kaikkea sen reaaliaikaisuus. S-ryhmän mobiiliapplikaatio S-mobiilin tai S-kanava-verkkosivujen Oma S-kanava -osion kautta asiakkaan on helppo tarkistaa senhetkinen bonuskertymänsä ja katsoa, kuinka paljon ostoksia seuraavan bonusprosentin saavuttamiseksi tarvitaan.


Kätevä S-mobiili auttaa arjessa


S-ryhmän kansainvälisesti palkittu mobiiliapplikatio S-mobiili on asiakasomistajan todellinen arjen apuri. Palvelusta löytyvät bonuslaskelman ja henkilökohtaisten etujen lisäksi mm. S-Pankin mobiilipankki ja kaikkien S-ryhmän toimipaikkojen yhteystiedot ja aukioloajat.


Palveluun on hiljattain julkaistu lisäksi mm. sähköinen kassakuittiarkisto, mahdollisuus kerryttää Bonusta NFC-yhteensopivalla Android-puhelimella sekä maailmanlaajuisestikin innovatiivinen ABC-mobiilitankkausmahdollisuus. 

–          S-mobiilin lisäksi bonuskertymän voi tarkistaa reaaliaikaisesti verkkosivuillamme S-kanavalla tai tilata koosteena kuukausittain sähköpostiinsa. Mikäli asiakas ei koe sähköisiä kanavia lainkaan omakseen, voi hän tarkistaa bonuskertymänsä S-ryhmän myymälöiden itsepalvelupisteiden helppokäyttöisissä S-Etukorttipäätteissä, Malmirae kertoo. 

Yhteishyvä ja sen Ruoka-liite ilmestyvät jatkossakin perinteisenä paperilehtenä kuusi kertaa vuodessa. Kokonaan sähköinen bonuslaskelma on ollut käytössä pääkaupunkiseudun alueosuuskaupassa HOK-Elannossa jo keväästä 2016 alkaen.