Sale Ruoholampi on nyt valmis


16.06.2021

Eekoon toiminnan tarkoitus on tuottaa kilpailukykyisiä palveluja ja etuja asiakasomistajille vastuullisesti, sekä tarjota ylivoimaista hyötyä ja helppoutta omasta osuuskaupasta. Toiminnan tarkoitus konkretisoitui jälleen viime vuonna joulukuun alussa, kun Eekoo tiedotti Sale Ruoholammen investointisuunnitelmista. Keskiviikkona 16.6.2021 on vihdoin myymälän avajaispäivä! Myymälä on lapsivoittoisen asutusalueen keskiössä ja pyydämmekin alueen lapsia osallistumaan kaupan avaukseen kello 10.00.

Ruoholammen alueella ei ole ollut aiemmin lähipalveluja lainkaan. Alue on voimakkaasti kehittyvä, jonka lisäksi loma-asuntoja löytyy alueelta lähemmäs 400.

Eekoon arvoihin kuuluu mm. toiminnan jatkuva uudistaminen ja olemme olemassa asiakasta varten. Ruoholammen alueella on runsaasti asiakasomistajia ja halusimme kehittää heidän palvelutarjontaansa avaamalla lähikaupan, Eekoon toimitusjohtaja Juha Riikola kertoo. Kiitän Lappeenrannan kaupunkia hyvästä yhteistyöstä suunnitteluvaiheesta alkaen. Alueen oman kaupan avaaminen lisää Ruoholammen vetovoimaa asumisalueena ja tällä tavalla kannamme myös vastuuta ihmisistä ja ympäristöstä, Riikola jatkaa.

Nyt avattava Sale on nykyaikainen ja se on tehty uuden konseptin mukaisesti raikkaalla ilmeellä. Myymäläsuunnittelussa huomioidaan paikkakuntien ja alueiden erilaiset tarpeet ja ruoholampelaisten oma kauppa haluttiin toteuttaa helposti lähestyttävänä myymälänä, jossa on ammattitaitoinen palvelu. Muun muassa pikakassapalvelu ja Veikkaus ovat toteutettujen asiakastoiveiden listalla. Saleen mahtuu ostoksille myös vaunujen tai rattaiden kanssa ja ulko-oven vieressä on ajoluiska tätä varten.

Ruoholammen Saleen on laitettu hyvä perusvalikoima tuotteita: lihoja, hedelmiä, vihanneksia. Myös mökkiläi-set on otettu huomioon pienellä ns. mökkivalikoimalla. Salen viidestä työntekijästä koostuva henkilökunta on halunnut erityisesti korostaa asiakaskohtaamisen tärkeyttä ja ostoksille voit tulla vaikkapa puutarhatöiden ja saunan lämmityksen lomassa, juuri sellaisena kuin olet, kuvailee Eekoon vähittäistavarakaupan toimialajohtaja Petteri Väyrynen. Aukioloajat ovat laajat ja lähikauppamme on avoinna joka päivä klo 22.00 asti. Maanantaista lauantaihin avaamme myymälän klo 7.00 ja sunnuntaisin klo 9.00, Väyrynen lisää.

Rakentamisessa on kiinnitetty erityistä huomiota vastuulliseen rakentamiseen ja ympäristöön

Ruoholammen Salen talotoimittajajana toimi FM-Haus Oy ja maanrakennusurakoitsijana T. Kiljunen Oy.

Rakennus on toteutettu mahdollisimman hiilineutraalisti puurakenteisena, käyttäen nykyaikaista moduulirakennustekniikkaa, jossa moduulit rakennetaan mahdollisimman valmiiksi sääsuojassa tehtaan sisällä. Rakennusaika Ruoholammen tontilla oli maanrakennustöiden alkamisesta kaupan avaukseen kaksi ja puoli kuukautta, Eekoon kiinteistöpäällikkö Mikko Härkönen kertoo.

Myymälärakennuksen lämmityksessä hyödynnetään kylmäjärjestelmän lauhdelämpö tehokkaasti lämpöpumpun avulla. Asioinnin mukavuutta lisäävät energiatehokkaat ovelliset kylmäkalusteet, joiden kylmäaineena käytetään ympäristölle haitatonta hiilidioksidia. Myymälän valaistus on tehty energiatehokkailla led-valoilla ja myymäläopasteissa on käytetty kierrätysmateriaalia.

Avajaisten kunniavieraita ovat lapset ja perheet

Toivotamme tervetulleiksi kaikki alueen lapset ja avaamaan Ruoholammen Salen keskiviikkona 16.6.2021 kello 10!
Avajaisissa on lapsille ilmapalloja, jäätelöä ja he pääsevät pyörittämään onnenpyörää. Salen löydät osoitteesta Ruoholammenkatu 1, Lappeenranta.

Lisätietoja:
Etelä-Karjalan Osuuskauppa
toimitusjohtaja Juha Riikola, puh. 010 7620 010, juha.riikola@sok.fi
vähittäiskaupan toimialajohtaja Petteri Väyrynen, puh. 010 7620 011, petteri.vayrynen@sok.fi
kiinteistöpäällikkö Mikko Härkönen, puh. 010 7620 016, mikko.harkonen@sok.fi