Sea Lifen merimaailma kutsuu sinut vesiseikkailulle


29.08.2016

Vierailu Merimaailma SEA LIFEen vie lapset ja aikuiset taianomaiselle, hauskalle ja opettavaiselle matkalle aaltojen alle.

Uskomaton hai, pelottava mutta rauhaarakastava piraija vai suloinen merihevonen? Vai haluatko tutustua Sea lifen uuteen, myrkylliseen rauskuun? Seeprahai Mussukkakin odottelee innolla vierailijoita. Monen suosikkeihin kuuluvat myös merivuokossa asuva ”Nemo” eli vuokkokala tai koiraa viisaampi mustekala. Nähtävänä on myös useita eri hailajeja, koralliriutan värikkäitä kaloja, nuolimyrkkysammakoita, kilpikonnia, meduusoja, merihevosia, saksiniekkoja ja monia muita ihmeellisiä eläimiä. Yhteensä näyttelyssä on noin pari sataa lajia ja yli tuhat yksilöä.

Helsingin Sea Lifessa voit tutustua kaikkiin ihmeellisiin vesieläimiin. Uteliaat, harvinaiset ja salaperäiset vedenalaisen maailman asukkaat odottavat lapsia ja aikuisia. Tule syksyn sateita pakoon kiehtovalle matkalle kalojen maailmaan.

Lokakuussa syyslomaviikolla on Kalojen Yö -tapahtuma, jossa iltavirkkujen iloksi Sea Life on auki perjantaina ja lauantaina aina klo 22 saakka. Halloweenina Sea Lifen henkilökunta pukeutuu asianmukaiseen rekvisiittaan, ja vierailija saattaa kohdata vaikkapa noidan. Naamiaisasuun pukeutunut lapsi pääsee koko päivän ajan sisään Sea Lifeen ilmaiseksi.

Sealife

Pääsyliput täältä edullisemmin S-Etukortilla.