Senioripysäköintipaikat Lappeenrannan Prismaan ja S-market Parikkalaan


10.05.2022

Etelä-Karjalan Osuuskauppa avaa senioreille suunnattuja pysäköintipaikkoja Lappeenrannan Prismaan sekä S-market Parikkalaan.

Eekoo on yhteistyössä Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu XAMK:in genonomiopiskelija Leena Uskin kanssa kehittänyt autoilevien senioriasiakkaiden asioinnin turvallisuutta ja sujuvuutta. Yhteistyön lopputuloksena on tehty opas ”Vinkkejä senioriautoiluun” ja avattu senioripysäköintipaikat Prisma Lappeenrantaan sekä S-market Parikkalaan.

Senioripysäköintipaikkoihin ajaminen on sujuvaa, kun merkittyihin pysäköintiruutuihin ajaminen ja poistuminen onnistuu ilman peruuttamista ja pysäköintiruudun ympärillä on myös reilummin tilaa. Lappeenrannan Prismassa senioripysäköintipaikat ovat lähellä hissejä, jolloin asiointi Prismakeskukseen on sujuvaa.

Lappeenrannan Prismassa järjestetään tiistaina 10.5.2022 senioriautoilun tapahtuma kello 10–18. Tapahtumassa on mm. auto- ja rengasesittelyä, tietoa ikääntyneen ajoterveydestä ja -turvallisuudesta sekä ajokyvyn arvioinnista.

Lisätietoja:
Etelä-Karjalan Osuuskauppa, vähittäiskaupan toimialajohtaja Petteri Väyrynen, puh. 010 7620 011, petteri.vayrynen@sok.fi