Sokos Hotels ottaa käyttöön sähköisen uloskirjautumisen


14.11.2017

Digitaalisten palvelujen kehitys ketjussa jatkuu.

Sokos Hotellien S-Card-asiakkaat voivat nyt kirjautua ulos hotellista sähköisesti, joko omalla älypuhelimella tai tietokoneella. Sokos Hotels on ensimmäinen hotelliketju Suomessa, joka tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden sekä sähköiseen sisään- että uloskirjautumiseen.

Online Check-out on käytössä S-Card-asiakkaille kaikkissa Suomen Sokos Hotelleissa.

”Henkilökohtaista palvelua saa hotellien vastaanotoista jatkossakin, mutta toisinaan on hetkiä, jolloin haluaa saapua ja lähteä oman aikataulun mukaan. Laskun maksu tapahtuu muutamalla napin painalluksella vaikka aamukahvia juodessa,” kertoo Sokos Hotellien konseptipäällikkö Markus Siitonen.

Viime talvena ketjussa otettiin käyttöön sähköinen sisäänkirjautuminen. ”Online check-in on osoittautunut sujuvaksi ja toimivaksi, ja asiakkailta on tullut hyvää palautetta”, Siitonen sanoo. ”Nyt käyttöönotettava sähköinen uloskirjautuminen täydentää palvelun.” 

S-Card on Suomen kattavin työmatkustuksen kanta-asiakasohjelma

S-Cardin Loyalty Programme Manager Sirpa Ojala suosittelee kotimaassa matkailevaa työmatkustajaa hankkimaan S-Cardin muutoinkin kuin sisään- tai uloskirjautumista nopeuttamaan. ”S-Card maksaa itsensä takaisin jo parin yöpymisen jälkeen. Kortilla saa merkittäviä etuja kaikissa S-ryhmän hotelleissa ja lähes 500 ravintolassa”, toteaa Ojala. Eniten arvostetaan ruokailumahdollisuuksia sekä liikuntaan ja hyvinvointiin liittyviä etuja, jotka auttavat työmatkustajaa jaksamaan ja helpottavat arkea. Ostot kerryttävät lisäksi S-pisteitä, joilla voi kuitata vaikka lomayön hotellissa tai syntymäpäiväillallisen ravintolassa.

Digitaalisten palveluiden kehitys ei Sokos Hotels -ketjussa lopu tähän. Suunnitelmissa on jo sähköisen sisään- ja uloskirjautumisen palveluiden laajentaminen myös S-ryhmän asiakasomistajille.

Näin teet online check-outin: https://www.sokoshotels.fi/fi/ajankohtaista/uutinen/nyt-uutta-sahkoinen-uloskirjautuminen/014033104_419607

Lisätietoja

Markus Siitonen, konseptipäällikkö, Sokos Hotels, p. 010 76 82739, markus.siitonen@sok.fi
Sirpa Ojala, Loyalty Programme Manager, S-Card, p. 010 76 82711, sirpa.ojala@sok.fi