Suomen ensimmäinen ruoan verkkokaupan drive-in -kaista avattu Helsingin Kannelmäessä


19.11.2014

Suomi siirtyy kohti entistä sujuvampaa tapaa tehdä ruokakauppaa, Prisma Kauppakassin avattua maan ensimmäisen ruoan verkkokaupan tarpeisiin rakennetun drive-in -kaistan Prisma Kaari Kannelmäkeen. Asiakkaan ajaessa drive-in -kaistalla noutopisteen läpi, nopeutuu suosittu noutopistetoiminta vielä entisestään.

Tilausten nouto on kotiinkuljetuksen ohella erittäin voimakkaasti kasvava palvelu. Uusi drive-in -kaista nopeuttaa merkittävästi jo nyt sujuvaa ruokaostosten tekoa. Prisman nykyinen noutotoiminta säilyy edelleen drive-in -kaistan rinnalla. Noutopiste on avoinna joka päivä. Tilauksia valmiiksi koottuun, noudettavaan ruokakassiin on mahdollista tehdä jopa samana päivänä. Tilaaminen on mahdollista sekä selaimella että Foodie-mobiilisovelluksilla.

”Noutopiste on selvästi löytänyt käyttäjänsä ja tarve palvelulle on selkeä. Noutopisteen asiointi on helppo yhdistää omaan liikkumiseen ja päivärytmiin. Tyypillisiä ovat noudot töistä kotiin palatessa tai vaikkapa perjantaina mökille lähdettäessä. Kiinnostus on sen verran suurta, että drive-in kaista on jo neljäs laajennus Prisma Kauppakassin kahden vuoden historiassa. Tällä kertaa saamme myös paljon lisätilaa käyttöömme” kertoo HOK-Elannon verkkokaupan kehityspäällikkö Jukka Ranua.

”Saapuessaan autolla drive-in -kaistalle, asiakas pysähtyy puhelimella varustetun tolpan ääreen, kertoo tilausnumeronsa ja ajaa sisään noutopisteelle. Ostot voidaan maksaa etukäteen tai noudettaessa noutopisteessä.”

Prisman Kauppakassin tuotteet on hinnoiteltu Prisman tunnetusti edullisen hintatason mukaan. Keräilyhinnat S-Etukortia käyttäessään alkaen 3,90€/tilaus. Lisäksi asiakasomistajat saavat Bonusta sekä ostoksista että keräilymaksusta.

HOK-Elanto käynnisti Kauppakassillaan ruoan verkkokaupan vuonna 2010 ja on siitä lähtien ollut alan edelläkävijä Suomessa. Tänä syksynä on muun muassa avattu erillinen verkkokaupan keräilymyymälä Vantaan Kartanonkoskelle ja jäähdytetyt noutolokerikot lentokentän terminaaliin. Prisma Kauppakassi ja sen tilausjärjestelmä on osa Digital Foodien ja S-ryhmän kehittämää Foodie.fi-ruokaverkkokauppaa ja ruokasuosituspalvelua.

http://www.prisma.fi/kauppakassi