Uusi Eekoon omistaja – sijoita 100€, tienaa 150€!

18.08.2021

Kampanja uudelle Eekoon asiakasomistajalle (voimassa 23.8.-31.12.2021)!

Liittyessäsi nyt Eekoon asiakasomistajaksi, saat käyttöösi 3kpl 50€ arvoisia S-ryhmän lahjakortteja eli 150€ rahaa, jotka ovat hyödynnettävissäsi asiointiin Eekoon toimipaikoissa ja S-ryhmässä. Liittymisedut koskevat vain ensimmäistä kertaa Eekoon asiakasomistajaksi liittyviä asiakkaitamme.

Voit liittyä uudeksi asiakasomistajaksi myös 20€ liittymismaksulla (loput 80€ maksettava viiden vuoden kuluessa myöhemmin), jolloin lunastat itsellesi 20€ S-ryhmän lahjakortin.

Liittymiseduilla tutustut osuuskauppasi laajaan palvelutarjontaan. Asiakasomistajaksi voit liittyä verkossa tai asiakasomistajapalvelu- ja S-Pankkipisteillämme (Prisma Lappeenranta, Prisma Imatra, S-market Parikkala). Halutessasi voit myös varata asiointiajan S-Pankkipisteellemme: Siirry ajanvaraukseen tästä

Tervetuloa meidän asiakasomistajien joukkoon!

Kampanja on voimassa 23.8.-31.12.2021. Edut koskevat uusia, ensimmäistä kertaa Eekoon asiakasomistajaksi liittyviä asiakkaitamme.

LIITY VERKOSSA
Liittyessäsi verkossa: – huomioithan, että liittymisedut on lunastettava paikan päältä Lappeenrannan tai Imatran S-pankkipisteeltä.