Uusi automyymälä avattu Imatralle


27.01.2023

Eekoo on avannut uuden Autotalo Ripatin myymälän Imatran ABC-liikekiinteistöön. Autotalo Ripatti on ensimmäinen autokauppa Suomessa, joka on sijoitettu ABC-liikennemyymälän yhteyteen. ”Myymälä on erittäin helposti saavutettavissa kuutostien varrella ja lisäksi kaikki paikalliset tuntevat paikan”, Eekoon autokaupan toimialajohtaja Juha Punkkinen toteaa.

Myymälästä löytyy laaja valikoima vaihtoautoja jokaiseen makuun ja tarjoamaan kuuluu autoja aivan uudenkarheista edullisiin käyttöautoihin. Autotalo Ripatti myös järjestää säännöllisesti uusien autojen koeajopäiviä. Toimipaikan sijainti antaa erinomaiset puitteet koeajopäivien ja autoilutapahtumien järjestämiseen. Kiinteistön pihalta löytyy varmasti pysäköintitilaa ja laajat piha-alueet mahdollistavat paljon erilaisia toimintoja. Koeajojen lomassa voi tehdä ruokaostokset tai nauttia maittavan lounaan.

Autotalo Ripatin Imatran myymälän avajaisia vietettiin tammikuun puolivälissä ja asiakkaat ovat ottaneet uuden myymälän hienosi omakseen. ”Kauppa on käynyt ensimmäisten viikkojen aikana loistavasti ja juuri järjestämämme nelivetoisten Suzuki uutuusmallien koeajopäivien aikana autot olivat testiajossa jatkuvasti”, Punkkinen kertoo.

Tervetuloa tutustumaan! Seuraa meitä somessa @autotaloripattiimatra ja verkossa www.autoripatti.fi.

Vietimme Autotalo Ripatin Imatran myymälän avajaisia tammikuussa 2023

Autotalo Ripatin Imatran myymälä sijaitsee Imatran ABC-liikennemyymälän yhteydessä