Uusia upeita tapahtumatiloja Helsinkiin ja Vantaalle


16.11.2017

Leffateatteri Helsingin keskustassa ja lasinen tapahtumatila Vantaan Flamingossa ovat pääkaupungin uusimmat tapahtumapaikat.

Leffateatteri Helsingin keskustassa ja lasinen tapahtumatila Vantaan Flamingossa ovat pääkaupungin uusimmat tapahtumapaikat.

 

Uudistuneen Original Sokos Hotel Presidentin 350-paikkainen auditorio toimii jatkossa myös elokuvateatterina. Yrityskäyttöön suunnatun Cinema Pressan ohjelmistossa on laaja valikoima koti- ja ulkomaisia elokuvia, joita voidaan katsoa yksityisnäytöksenä jo ennen ensi-iltaa.

 

Salin ajanmukainen elokuvateatteritekniikka mahdollistaa elävien kuvien ensiluokkaisen esittämisen ja porrastettu katsomo tarjoaa hyvät puitteet nauttia elokuvista. Salin voi varata kokonaan tai ostaa lippuja yritysnäytöksiin. Elokuvailta täydentyy Original Sokos Hotel Presidentin laadukkailla ravintolapalveluilla.

 

Suomen suurimmassa viihdekeskuksessa Vantaalla sijaitseva Break Sokos Hotel Flamingo saa syksyllä 2018 uuden, ison juhla- ja tapahtumatilan. Upeassa lasiseinäisessä tilassa järjestyvät niin autonäyttelyt, muotinäytökset kuin cocktailtilaisuudet. Seinille heijastuvat värivalot sekä ulos aseteltavat isot soihdut ja punainen matto tuovat glamouria tapahtumiin. Tila täydentää Flamingon entisestään monipuolista tarjontaa, johon kuuluu neljä auditoriota, 12 kokoustilaa sekä 280-paikkainen bankettiravintola.

 

Uusi tapahtumatila valmistuu syksyllä 2018 ja on varattavissa jo nyt. Maksimihenkilömäärä on 250.

 

Tiedustelut ja varaukset: Sokos Hotels Myyntipalvelu,

puh. 020 1234 600 ma-pe klo 8-18, sales.helsinki@sok.fi

Puhelun hinta 020-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.