Varaa Birran kabinetti yksityiskäyttöön


04.04.2024

Tiesitkö, että yksi Suomen ensimmäisistä pizzerioista löysi kodin Birran tiloista? Vuonna 1964 perustettu Adriano Bar valloitti heti suuren suosien pizzan ystävien keskuudessa. Tänä päivänä Birrassa sijaitseva Antti-kabinetti kantaa ylpeästi perustajansa Adriano ”Antti” Vinciquerran nimeä ja huokuu historian havinaa ajoilta, jolloin pizza oli vasta rantautumassa Suomeen.

Haluaisitko sinäkin kokea tämän historiallisen tilan tunnelman omassa tapahtumassasi? Antti-kabinetti on täydellinen valinta yksityiskäyttöön juhliin, tykyilyyn, illanistujaisiin tai kokouksiin. Tilasta löytyy kaksi jättinäyttöä ja AV-valmius sekä äänentoisto, joten voit näyttää esityksiä tai katsella suosikkiurheilutapahtumia vaivatta.

Tarjoamme myös erilaisia tapahtumapaketteja, kuten hauskoja olutpruuveja ja herkullisia siipibuffetteja ja mikä parasta, tilavuokra on ilmainen, jos nautitte ravintolan antimia. Tilassa on istumapaikkoja noin 30 henkilölle.

Ota rohkeasti yhteyttä Birraan ja varaa tila käyttöösi, joko soittamalla puh. 010 7621 320 tai sähköpostitse ravintola.lamppu@sok.fi.

Antti-kabinetti Birrassa

Antti-kabinetti Birrassa