Vastuullisuus valtaa Prismat ja S-marketit


17.05.2021

Etelä-Karjalan Osuuskaupan S-marketeihin ja Prismoihin ilmestyy toukokuun aikana S-ryhmän vastuullisuusteoista ja tavoitteista kertovaa viestintää. Näkyville paikoille sijoitetuilla viesteillä halutaan tuoda myymälän, osuuskaupan ja koko S-ryhmän vastuullisuutta näkyvämmäksi asiakkaillemme. S-ryhmän  vastuullisuuden ytimessä ovat asiakasomistajat, jotka voivat omalla toiminnallaan ja kulutusvalinnoillaan olla osa muutosta kohti parempaa paikkaa elää.

Toukokuun aikana Eekoon kaikkiin S-marketeihin ja molempiin Prismoihin asennetaan näkyviä lattia- ja ovitarroja ja muita viestinnällisiä elementtejä, joiden aiheena on  vastuullisuus. S OLET SINÄ – viestintä on valtakunnallinen vastuullisuuskampanja, jossa myymälöitä hyödynnetään aivan uudella tavalla S-ryhmän kunnianhimoisesta  vastuullisuustyöstä kertomiseen.

S OLET SINÄ -kampanja haastaa perinteisiä ajatuksia siitä missä ja miten kerromme asiakkaillemme vastuullisuusteoista. Meillä myymälä on kaikkein tärkein paikka kohdata asiakkaitamme, ja haluamme hyödyntää sitä myös vastuullisuusviestinnässämme, kertoo Eekoon vähittäiskaupan johtaja Petteri Väyrynen.

S OLET SINÄ -kampanja näkyy tänä keväänä S-ryhmän valtakunnallisessa viestinnässä ja osuuskauppojen myymälöissä ympäri Suomen. Eekoossa viestintä aloitetaan Prismoista ja S-marketeista ja seuraavassa vaiheessa vastuullisuusviestit ilmestyvät myös ABC-asemille ja Sale-myymälöihin.

Meillä vastuullisuus tarkoittaa valtakunnallisia panostuksia esim. tuulivoimaan tai logistiikan päästöihin liittyen ja paikallisten osuuskauppojen omia vastuullisuustekoja. Eekoossa lähes koko toimipaikkaverkosto on jo saanut energiaa säästävät led-valot, modernit ovelliset kylmäkalusteet ja ympäristöä huomiovan kiinteistöautomatiikan, iloitsee Eekoon asiakkuuspäällikkö Antti Heinonen.

Aurinkosähkön tuotannossa olemme täällä Etelä-Karjalassa koko Suomen huipputasoa, kun voimala löytyy nyt yhdeksän toimipaikan katolta. Kokonaisuutena vastuullisuustekomme pienentävät hiilijalanjälkeämme valtavasti jo nyt. Vuoden 2025 nollapäästöisyys on meille ihan todellinen tavoite, Heinonen jatkaa.

Lisätietoja: Etelä-Karjalan Osuuskauppa, asiakkuuspäällikkö Antti Heinonen, puh. 010 7620 027, antti.heinonen@sok.fi