VENN avautuu IsoKristiinaan 15.11.2019


Perjantaina 15.11. IsoKristiinaan, Lappeen peilipallon kupeeseen avautuu uusi ravintola VENN, sosiaalisesti vaurasta elämää viettävien ihmisten olohuone.

25.10.2019

Loistavan sijaintinsa ansiosta VENNiin on helppo piipahtaa drinkille ostospäivän lomassa, teatteriin tai konserttiin mennessä tai unohtua vaikka koko illaksi. VENNin valikoimista löydät helppoa ja herkullista purtavaa, viehkeitä viinejä ja kutkuttavia cocktaileja. Pääpaino juomavalikoimassa on viineissä, vaikka VENN ei olekaan mikään perinteinen viinibaari. VENNin tunnelma on rento ja meille on helppo poiketa – pönöttäminen ei ole lainkaan meidän juttu!

Henkilökunta toivottaa sinut tervetulleeksi kuin vanhan ystävän ja suosittelee juuri päiväsi tunnelmaan sopivaa juotavaa. Juoman kaveriksi piristystä tuovat myös tuunattavat popcornit, jotka talo tarjoaa jokaiselle VENNin ystävälle.

Juoman lisäksi ravintolasta saa myös pientä purtavaa. Annokset on suunniteltu helposti jaettaviksi ystävien kesken. Herkkunälkään helpotusta tuo irtokarkkipiste, josta jokainen löytää oman suosikkinsa.

Ravintolan sisustus on Flock Helsingin Anna Kyyhkysen käsialaa. VENNin visuaaliseen ilmeeseen kuuluvat piirretyt meemihahmot, kuten ihastuttava Irma Yksisarvinen. Meemit on tuotu mukaan sisustukseen näyttävin ja hauskoin seinämaalauksin.

Keskiviikkoisin klo 16 – 20 VENNissä on VENNsday, jolloin erityisesti kannattaa poiketa nauttimaan hyvästä seurasta afterwork -etuineen. Lisäksi odotettavissa on muitakin teemailtoja sekä live-musiikkia.

Lisätietoja: Annmari Seppä, puh. 010 7621 450, annmari.seppa@sok.fi

VENN – viiniä ja ystäviä. Tuo omat ystävät mukanasi tai lainaa meiltä!
www.venn.fi | IsoKristiina | Lappeenranta