“Työskentelyssä Eekoolla on monta hyvää puolta, mutta parhaimmat niistä miun mielestä ovat monipuoliset työtehtävät, kannustavat ja huomaavaiset esimiehet ja työn kautta saadut ihanat ystävät!”

Mie olin jo vuonna 2018 ammattiopiston kautta työharjoittelussa Original Sokos Hotel Lappeen kokousosastolla ja sen jälkeen jäin kesätöihin silloiseen Trattoriaan. Sen jälkeen olin hetken töissä muualla, jonka jälkeen hain opiskelemaan LAB-ammattikorkeakouluun.

Suoritin ammattikorkeakouluopintoihin liittyvän harjoittelun Lappeen respassa alkukesästä 2020 ja jäinkin sen jälkeen työsuhteeseen koko kesäksi. Kesän jälkeen koulu jatkui, jolloin sovimme, että teen koulun ohella töitä sekä Rossossa tarjoilijana, että myös tarpeen tullen respassa.

Työskentelyssä Eekoolla on monta hyvää puolta, mutta parhaimmat niistä miun mielestä ovat monipuoliset työtehtävät, kannustavat ja huomaavaiset esimiehet ja työn kautta saadut ihanat ystävät! ❤️ Itse olen saanut samaan aikaan harjoittelussa ja kesätöistä olleesta Maijusta itselleni huippuystävän, jonka kanssa nähdään niin töissä kuin vapaalla.

Kesätyöntekijöille toivotan isot tsempit tulevaan kesään ja tervetuloa Eekoolle. Hyvällä asenteella ja positiivisella energialla pääsee työssä vielä pitkälle!

– Rosa Borgström