”Jokaisen työpanos on yhtä tärkeä ja jokainen saa tehdä monipuolisia työtehtäviä päivän aikana”

Tulin kesätöihin toukokuussa 2020. Ensin piti olla vain sen kesän loppuun asti, mutta minua pyydettiin jämään vielä syksyksi. Syksy vaihtui talveen, ja nyt tammikuussa sitten lopetan tämän kesätyöni.

Tulin kesätöihin S-market Ruokolahdelle, mutta olen tässä sivussa päässyt tekemään vuoroja Rajapatsaan, Imatrankosken sekä Vuoksenniskan S-marketeissa. Olen myös päässyt moniin inventaarioihin mukaan mm. Parikkalaan ja Punkaharjulle sekä Imatran eri toimipaikkoihin. Mielestäni tämä on ollut Eekoolla työskentelyssä se paras juttu – monipuoliset työtehtävät monipuolisissa toimipaikoissa! En voi myöskään liikaa hehkuttaa työkavereita etenkin meillä Ruokolahdella – niin suurella sydämellä minua ei ole ikinä vastaanotettu mihinkään aikaisempaan työhöni. ❤️ Meillä on loistava tiimihenki ja koen heidän jokaisen olevan aivan huikeita ihmisiä! Pidän myös siitä filosofiasta meillä, että jokaisen työpanos on yhtä tärkeä ja jokainen saa tehdä monipuolisia työtehtäviä päivän aikana.

Terveisinä tuleville kesätyöntekijöille kannustaisin olemaan avoin myös lisävuorojen ottamiselle muista toimipisteistä jos puhtia riittää, se avaa paljon uusia ovia ja laajentaa perspektiiviä Eekoon toimipisteistä. Pitäkää hauskaa ja tehkää mukavia muistoja!

– Neea Suomi