“Parasta Eekoolla on etenemismahdollisuudet, josta löytyy jo ihan omakohtaistakin kokemusta sekä mahdollisuus työskennellä muissa yksiköissä jos itse haluaa”

“Aloitin työni Eekoossa ensimmäisen kerran vuoden 2011 kesällä apulaisena Lappeenrannan Rossossa, jossa jatkoin työskentelyä myös seuraavat 6 vuotta – apulaisena ja kokkina. Välillä tieni vei muualle töihin ja palasin Eekoolle vuonna 2018 keittiöpäällikön tehtävään.

Parasta Eekoolla on etenemismahdollisuudet, josta löytyy jo ihan omakohtaistakin kokemusta sekä mahdollisuus työskennellä muissa yksiköissä jos itse haluaa (muut ravintolat tai ihan muut toimialat). Parasta on myös hyvä yhteishenki ja mieletön ammattitaito työkavereiden keskuudessa. Eekoo on varma ja luotettava työnantaja, minkä merkitys näinä aikoina korostuu entisestään.

Kannattaa ehdottomasti tarttua tilaisuuteen ja hakea monipuolisimmalle työnantajalle eli Eekoolle kesäduuniin!”

Sami Ovaska, Amarillo ja Angus Steak & Wine

 

Lue lisää ja jätä hakemus 28.2. mennessä