Hannelella on ollut huikeita kehittymismahdollisuuksia yli toimialarajojen ja hän on nauttinut täysillä matkasta

Angus Steak & Wine -ravintolan Hannele on todellinen Eekoon moniosaaja ja elävä esimerkki siitä, että meillä on mahdollisuuksia vaikka mihin.

Hersyvästä naurusta ja iloisuudestaan tunnettu Hannele aloitti uransa Imatran Rossosta, josta siirtyi Lappeenrannan Prisman ravintolamaailman päälliköksi. Tämän jälkeen Hannele hyppäsi rohkeasti toiselle toimialalle S-market Ruokolahden päälliköksi, josta siirtyi ABC-liikennemyymäläpäälliköksi. Paluu ravintola-alalle tapahtui viime vuoden syksyllä hänen siirtyessään Angukseen ravintolapäälliköksi.

Hannelella on tarina siitä, miten päätyi Eekoolle:

Päätyminen Eekoolle ja Imatran Rossoon oli ”hiuskarvan varassa”. Viimeisenä päivänä, kun vielä hakemus ehtisi postitse, kirjoitin hakemuksen käsin ruutupaperille. Siihen aikaan posti kulki ja hakemuksia ei täytetty netissä.  Muutamia päiviä, ehkä viikko kului ja tuli postissa takaisin kirje, jossa pyydettiin soittamaan ja sopimaan haastatteluajasta. Olin siis jättänyt hakemuksestani pois puhelinnumeron. Soitin ja sovin haastatteluajan ja pääsin lopulta kirjoittamaan ensimmäistä työsopimustani Eekoolle. Tässä vaiheessa vielä emmin, sillä työtuntitarjous oli vain  20 h/viikko, että riittääkö töitä.

Otin kuitenkin ”riskin” ja töitä on riittänyt. Eekoo on tarjonnut huikeita kehittymismahdollisuuksia yli toimialarajojen ja olen nauttinut täysillä matkasta, joka ei vielä ole lähelläkään loppua.