Elmerin työn ja opiskelun yhteensovittaminen on onnistunut loistavasti

Elmerin ura Eekoolla alkoi vuonna 2019, kun hän oli vielä opiskelemassa hotelli-, ravintola- ja catering-alalla toista vuotta. Koulussa alkoi työssäoppimisen jakso, jolloin hän pääsi työssäoppimaan Lappeenrannan Rossoon. Hyvin hoidettu harjoittelu poiki kesätyön Original Sokos Hotel Lappeen keittiöapulaisena.

Kesäsesongin jälkeen Elmeri palkattiin Rossoon kokin tehtävään ja koulujen jatkuessa hän teki työvuoroja Rossossa viikonloppuisin ja arki-iltaisin. Tämä jatkui valmistumiseen saakka, jonka jälkeen Rossosta tuli vakituinen työpaikka, sillä siellä oli kaikki: tuttu työpaikka, tutut tavat ja mahtava työporukka.

Vuonna 2020 Elmeri kävi varusmiespalveluksen, jonka jälkeen hän jälleen palasi takaisin kokin tehtävään Lappeenrannan Rossoon. Syksyllä 2022 Elmeri aloitti opiskelun ammattikorkeakoulussa, mutta hän ei jättänyt Eekoota, vaan tekee edelleen kokin töitä Rossossa.

Elmeri kertoo, että Eekoolla työn ja opiskelun yhteensovittaminen onnistuu loistavasti ja Eekoolla on paras työyhteisö. Asiakkailta saatava palaute tuo hänelle lisää iloa ja halua pysyäkin Eekoolla töissä.