”Tehdään töitä ihmisille, ihmisten kesken.”

Original Sokos Hotel Lappeen yöportieeri Pia tuli Eekoolle töihin vuonna 1998 ja hänen työuransa alkoi Lappeen edustan grillillä. Vuosina 1999–2008 Pia työskenteli yökerho Doriksessa sekä alakerran Reimari-saunabaarissa ja yökerhon suljettua ovensa lopullisesti, Pia siirtyi hotellin puolelle yöportieerin tehtäviin.

Pian 24 työvuoteen mahtuu satojatuhansia #elämänmakuisiakohtaamisia. Joistain työtovereista ja joistain asiakkaistakin on tullut ystäviä, joiden kanssa on edelleen mukava vaihtaa kuulumisia ja istahtaa vaikka VENNiin nautiskelemaan.

Pian motto kuuluu ”Tehdään töitä ihmisille, ihmisten kesken.” Luontainen uteliaisuus ja kiinnostus ihmisiä ja asioita kohtaan on vienyt Piankin monesti tiedon ja oivallusten lähteelle.

Pialla on huikea kokemus ja rautainen ammattitaito. Ei ole Lappeessa sellaista koloa, jota tämä nainen ei tietäisi. Aina ei kuitenkaan mene ”niin kuin Strömsössä”: Kerran eräs tunnettu muusikko tarvitsi kitaraansa uudet kielet. Pia neuvoi herran tietämäänsä musiikkiliikkeeseen vesitornin kupeeseen. Tunnin kuluttua muusikko palasi keikkapaikalle ja totesi lievästi tuohtuneena, että ”Kielet löytyivät, mutta eikö ne sinulle olleet kertoneet muuttaneensa”. Liike oli muuttanut. Oppia ikä kaikki!

 

Pia toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleeksi Eekoon kaikkiin toimipaikkoihin ja Staycationille omaan hotelliin Original Sokos Hotel Lappeeseen!

”Nähdään hotellilla!” ❤