Minna kiitteleekin Eekoota mahdollisuudesta toimipaikan vaihtoon ja kuinka hyvin huomioitiin eri vaihtoehtoja, jotta hän pystyi jatkamaan työskentelyä

Minnan ura Eekoossa alkoi vuonna 2000 Rosso Imatran avajaishulinasta. 19 vuotta vierähti kuin siivillä Rossossa, josta 10 vuotta hän toimi vuoropäällikkönä. Työvuosiin mahtui monia mahtavia kokemuksia ja myös kouluttautumista mm. Jollaksen vuoropäällikkövalmennuksessa. Mieleen on jäänyt seuraava elämänmakuinen tarina: ”Tein pienelle pojalle näyttävän jäätelöannoksen ja vein sen pöytään. Pojan silmät suureni ja sanoi minulle Mä rakastan sua!

Selkävaivat ja leikkauksen jälkeinen työhönpaluu Rossoon ei kevennyksistä huolimatta onnistunut ja Minna pääsi sisäisesti kokeilemaan uutta työtä Prisma Imatran käyttö- ja päivittäistavaraosastoilla. Työt siellä sujuivat hyvin ja Minna  vaihtoi toimipaikkaa toiselle toimialalle. Minna kiitteleekin Eekoota mahdollisuudesta toimipaikan vaihtoon ja sitä, kuinka hyvin huomioitiin eri vaihtoehtoja,  jotta hän pystyi jatkamaan työskentelyä. Tällä hetkellä Minna työskentelee pääasiassa ruoan verkkokaupassa keräillen ja välillä hyppää auton rattiin viemään kotiinkuljetuksia. Toki muutkin Prisman osastot on hanskassa.

Prismasta mieleen tulee seuraava elämänmakuinen kohtaaminen: ”Vein kotiinkuljetuksen perheelle, soitin ovikelloa ja oven avattuaan pieni tyttö juoksi suoraan halaamaan minua ja innoissaan kertoi, että menevät isän kanssa makkaran paistoon.